Kurumlar madencilerin sattıklarından daha fazlasını alıyor, Coinbase'den çıkan BTC miktarı artıyor
Kurumlar madencilerin sattıklarından daha fazlasını alıyor, Coinbase'den çıkan BTC miktarı artıyor

Yaklaşık 1,1 milyarlık BTC bilinmeyen cüzdanlar arasında taşındı, Bitfinex CTO’sundan açıklama geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bilinmeyen Cüzdanlar Arasında Biten Bitcoin (BTC) Yaklaşık 1,1 Milyar Dolar, Bitfinex CTO Sıcak Cüzdan Dolumuna işaret etti.

Altcoin ralli şimdilik sona ermiş gibi görünüyor ve kripto pazarı sadece Bitcoin Diamond (yüzde +10.61) ve Augur (yüzde +55.27) ve CoinMarketCap’e göre az bilinen birkaç altcoin haricinde kırmızı renkte.

Bu arada, Whale Alert Twitter hesabı, 123.447 Bitcoin’in bilinmeyen iki cüzdan arasında taşındığı devasa bir işlemle ilgili bildirim yayınladı. Bitfinex/Tether CTO Paolo Ardoino, yorum dizisindeki spekülasyonu durdurmak için hareket geçti ve bu fon hareketinin dâhili bir Bitfinex işlemi olduğunu söyledi.

1 milyar doların üzerinde Bitcoin (BTC) taşındı

Whale Alert’e göre, bilinmeyen iki cüzdan arasında 123.447 BTC (1.097.343.503 dolar) transfer edildi. Yorum bölümünde, kendini Satoshi Nakamoto ilan eden Craig Wright (CSW) akıllara geldi ve bu devasa işlemi kimin başlatabileceği hakkında bir tartışma başladı.

https://twitter.com/Wavyslime/status/1217583385851371527

Son zamanlarda, 1 milyon BTC saklandığı iddia edilen özel anahtarların Tulip Trust’dan bir kurye tarafından teslim edildiğini belirtti – bu da mevcut orandaki yaklaşık 9,5 milyar dolara denk geliyor. Söylentiye göre bu Bitcoin, Wright tarafından şimdi geçmiş eski ortağı – IT uzmanı Dave Kleiman ile birlikte çıkarıldı.

Bununla birlikte, CSW olmadığını kanıtlayan bulgular da ortaya çıktı.

Dâhili bir Bitfinex işlemi

Tether ve Bitfinex’in CTO’su Paolo Ardoino tartışmaya katıldı ve bunun Bitfinex’teki sıcak bir cüzdanın dâhili bir dolumu olduğunu söyleyerek spekülasyona son verdi.

Bunu izleyen bir yorumda, Whale Alert bunun “dahili bir Bitfinex işleminin değişimi” olduğunu da belirtti.

Bitcoin’de 66 milyon dolar anonim olarak Binance’e taşındı

Son zamanlarda bilinmeyen cüzdanlar ve Binance borsası arasında Bitcoin’de toplam 66 milyon dolar olan birkaç büyük Bitcoin işlemi gerçekleştirildi. Beş transferden üçünde, kayıtlı olmayan bir sahibiyle aynı cüzdan kullanıldı.

O zamanlar, Whale Alert’ın tweetini görünce, bazı kullanıcılar, Bitcoin’de fiyat düşüşü öngördü.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin