featured

XRP grafiğindeki boğa modeli umut vadediyor: Direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, 16 Haziran’da son 100 gündür geçerliliğini koruyan bir destek noktasından toparlandı. Tersine dönüş, fiyatları %7,66 oranında artırarak 0,492 dolara yükseltti. Bu rallinin ortasında, gözde altcoin’in fiyatı 0,487 dolarda bulunan direnç noktasını kırdı ve daha fazla yükselişin yolunu açtı.

0,4558 dolar seviyesindeki yeni düşük, alıcıların fiyat aşağı yönde hareket ederken bile birikmeye devam ettiğini yansıtıyor. 0,487 dolardaki direnç noktasından başlayan yükseliş eğilimi, alıcılara %11’lik potansiyel yükselişle bir giriş fırsatı sunuyor.

XRP için gün içi işlem hacmi, 1,2 milyar dolardır. Bu da %34’lük bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

XRP fiyat analizi:

Uzun süredir geçerliliğini koruyan destek trend çizgisi ve 0,55 dolarlık yatay seviye ile ilgili olarak, gözde altcoin’in fiyatı günlük grafikte yükselen bir üçgen formasyonu gösteriyor. Bu formasyonun etkisi altında, fiyatın yeni yüksek dipler oluşturması yükseliş momentumunun altında yatan kademeli büyümeye işaret ediyor.

XRP

Kripto pazarındaki son büyümenin ortasında, XRP fiyatı destek trend çizgisinden toparlandı ve model içinde yeni bir boğa döngüsü oluşturdu. Şu an itibariyle fiyatlar, uygun desteği elde etmeye çalışırken yakın zamanda geri kazanılan 0,487 dolar seviyesinin üzerinde dalgalanıyor.

Alıcılar bu seviyeyi koruyabilirlerse fiyat %11 oranında bir artışla 0,55 dolara ulaşabilir.

Fiyat 0,55 doları aşmaya hazır mı?

Yükselen bir üçgen formasyonunun gelişimi altında, XRP fiyatı 0,55 dolarda bulunan direnç noktasını aşmaya hazırlanıyor. Ancak, alıcıların uzun süredir geçerliliğini koruyan bu tavanı aşabilmeleri için daha fazla saldırgan olmaları gerekiyor. Bu yüzden, bu direnç noktasının yakın vadede aşılma ihtimali şimdilik düşük.

Teknik göstergelerden ADX eğimi, son fiyat artışında herhangi bir artış göstermedi. Bu da alıcıların şu anda agresif bir ralliyi tetikleyecek güce sahip olmadığını gösteriyor. Bollinger Bantları’nın üst bandı, 0,55 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da bölgenin direnç gücünü artırıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin