featured

PEPE yeni bir yükseliş rallisi ile geri döndü: Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kurbağa temalı bir meme coin olan PEPE, kripto para piyasası şaşırtıcı bir geri dönüş yaparken %15’in üzerinde artış göstererek olumlu bir hamle yaptı.

PEPE

PEPE, 20 Haziran’da 0,00000091 dolarlık düşük bir seviyeden 0,00000109 dolara yükseldi. İyileşme bugün devam etti ve trend tersine dönmeden önce 0,00000111 dolara ulaştı.

CoinMarketCap verilerine göre PEPE son 24 saatte %15 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000107 dolar civarında işlem görüyor. Son zamanların gözde meme coin’i haftalık grafikte de %16’lık bir kâra sahip.

PEPE’nin 24 saatlik işlem hacmi ise aynı zaman diliminde 199 milyon dolara ulaşarak %140’lık bir artış kaydetti.  Bu, yatırımcıların son piyasa volatilitesinden kazanç elde etmeye çalıştıklarını gösteriyor.

Kripto piyasasında olumlu gelişmeler

Bir ABD Bitcoin ETF’si dolduran juggernaut BlackRock’a yatırım yapma olasılığı, yatırımcıların iyimserliği arttıkça kripto para piyasasına bir ivme kazandırdı. Geçen Perşembe gününden bu yana dört büyük ETF şirketi — iShares, Bitwise, WisdomTree ve Invesco — Bitcoin ETF’leri için başvuruda bulundu.

Bazı kripto para analistleri, başvuru kabul edilirse bunun Bitcoin için önemli girişlere ve daha fazla pazar artışına neden olabileceğini düşünüyor.

Son 24 saat içinde, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri %5,94 artarak 1,13 trilyon dolara yükseldi. CoinGlass’a göre ani artış, kripto takipli vadeli işlemlerin toplam 162 milyon dolarlık kısa tasfiyeleriyle sonuçlandı.

Ek olarak, kripto para birimi endüstrisi için iyi haber: Citadel Securities, Fidelity Investments ve Charles Schwab’ın desteğiyle yeni bir kripto para borsası olan EDX kuruldu.

“Gözetim dışı” bir borsa olan EDX, firmaların fiyatlar üzerinde anlaşmak için platformunu kullanarak kripto para ve dolar alım satımı yapmayı kabul ettiği bir pazar yeri olarak kendini gösteriyor. Başlangıçta yalnızca BTC, ETH, LTC ve BCH ticaretine izin verecek.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin