featured

XRP, Bitcoin’i geride bıraktı: Beklentiler artarken CEO’nun açıklaması neden hayal kırıklığı yaratıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto veri takipçisi Whale Alert’e göre, devasa bir balina işlemiyle milyonlarca XRP transfer edildi.

Toplam 18,775,420 dolar değerindeki 36,3 milyon adet XRP token’ı, kimliği belirsiz balina tarafından Güney Kore’nin en iyi kripto borsalarından biri olan Bithumb’a taşındı.

Token’lar çeşitli amaçlarla borsalara taşınır, bunlardan biri de onları satmaktır. Diğer nedenler staking veya airdrop olabilir. Durum ne olursa olsun XRP token transferinin kesin nedeni bilinmiyor. Ancak kâr amaçlı bir hamle gibi görünebilir.

XRP piyasa liderini geride bıraktı

XRP, Güney Koreli yatırımcılar arasında popüler bir kripto para birimi olmaya devam ediyor. Ripple, Bithumb kripto borsasında Bitcoin’i geride bırakarak en çok işlem gören varlık olarak bunu kanıtladı.

Dün New York City’de (NYC) düzenlenen Ripple Proper Party’ye yönelik beklentiler arttıkça XRP, 30 Eylül’de %10’un üzerinde bir artış kaydederek 0,549 dolara yükseldi.

XRP

Ancak, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un etkinlik başlamadan saatler önce neler beklenebileceğini ima etmesiyle kazançlar azaldı.

Yaygın inanışın aksine bu partide “büyük” duyurular yapılmayacağını özellikle belirtti. Garlinghouse paylaştığı bir tweet’te şunları söyledi:

Birçoğunuzu bu gece Proper Party’de görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum; kolektif olarak başardıklarımızı kutlamak için insanları bir araya getirmekten heyecan duyuyorum, SEC’e mahkeme kararlarının önemli olduğunu ve ilerlemenin uğruna savaşmaya değer olduğunu hatırlatıyoruz.

Yeni kazınmış XRP dövmesinin bir fotoğrafını yükleyerek, “Ve insanların merak ettiği duyurulara gelince, bu geceki etkinlik sadece bir kutlamadır” diye devam etti.

Bunu takiben gözde altcoin’in fiyatı hafif bir yükseliş elde ederek Cumartesi günkü işlem seansını 0,521 dolardan açtı. Ripple’ın 24 saatlik işlem hacmi ise %118 daha artarak 1,65 milyar dolara yükseldi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin