featured

Polygon (MATIC) kritik direnci kırdı: Sıradaki hareket yüzde 30’luk bir ralli olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, küçük bir farkla trend çizgisinde bir kırılma gösteriyor. Altcoin’in fiyatı 0,49 dolardan tersine dönüyor ve çift dip formasyonunun sinyalini veriyor. Trend çizgisinin kırılması durumunda fiyat 0,71 dolara yükselecektir.

2023’teki düzeltme aşamasında derin bir darbe alan MATIC fiyatı yaz aylarında sağlam bir destek bulamadı. Düşüş trendi, altcoin için bir ölüm kesişimine ve düşen bir kanal modeli oluşmasına sebep oldu.

Ancak son zamanlardaki 0,49 dolarlık temel, potansiyel bir geri dönüşe işaret ediyor. Eğer fiyat, trend çizgisinin üzerinde kalmayı başarırsa gözde altcoin 2023 yılı bitmeden iyi bir yükseliş başlatabilir.

MATIC

Son birkaç haftadır direnç trend çizgisine yakın seyreden satış baskısı, son düzeltmede açıkça görüldü. MATIC fiyatının 50 günlük EMA’dan sürekli reddedilmesiyle, düşük oluşumlar eskisine göre daha az şiddetli oldu.

Polygon fiyatı şimdi 0,49 dolarda güçlü bir destek bularak yükseliş yönlü bir dönüş modeli oluşturuyor. Trendi tersine çevirmeye hazır çift dip formasyonuyla birlikte son fiyat yükselişi direnç trend çizgisini kırıyor.

Dahası altcoin’in fiyat hareketi, kısa vadeli fiyat trendinde düşen takoz modelinden bir kopuşa işaret ediyor. MATIC, son 2 günde %5,23 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,52 dolar civarında işlem görüyor.

Teknik göstergeler:

MACD: MACD ve sinyal çizgileri, MATIC fiyatındaki son yükselişin ardından negatif bir geçişten kaçındı. Ek olarak, yeniden ortaya çıkan yükseliş histogramları yükseliş eğilimi olasılığını artırıyor.

RSI: Günlük RSI çizgisi 14 günlük SMA’nın üzerinde kalıyor ancak yarı noktanın üzerine çıkmakta zorlanıyor. Ayrıca günlük RSI da yükseliş eğilimine işaret ediyor.

MATIC 0,50 doların üstünde kalabilecek mi?

Devam eden trend, direnç noktasının üzerinde kalabilirse altcoin’in fiyatı 50 günlük EMA seviyesini aşacaktır. Üstelik son dönemdeki fiyat modelindeki kırılmalar, yükseliş trendinin uzun süre devam edeceği tezini destekliyor. Polygon fiyatı için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,59 dolar ve 0,71 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Öte yandan, 0,49 dolar seviyesi kaybedilirse fiyat yeniden 0,42 doları test edebilir.

Coinpedia

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin