featured

Boğalar ivmeyi arttırıyor: XRP daha fazla kazanç vaat ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın (XRP) yükseliş yürüyüşü, altcoin’in son 48 saat içinde yüzde 9,1 kazanç kaydetmesiyle önemli bir ilerleme kaydetti. Yakın tarihli bir fiyat raporu, boğaların mart ayı kazançlarının büyük bir kısmını başarıyla savunmasının ardından XRP için daha fazla kazanç olasılığını vurguladı.

Aynı dönemde 26,5 bin dolar fiyat bölgesinde sabit kalan Bitcoin [BTC], XRP’nin fiyatı önemli bir direnç seviyesine doğru ilerlerken yükseliş hücumunu sağlamlaştırdı.

XRP boğaları ivmeyi artırıyor

XRP
Kaynak: XRP/USDT on Trading View

Genel piyasa koşullarına rağmen XRP, 0,4172 dolar seviyesinde destek bulduktan sonra 16 Mayıs’tan bu yana yükseliş trendinde. Yükseliş trendi 0,5708 dolar ve 0,5401 dolar seviyelerinde önemli geri çekilmeler yaşarken son fiyat hareketi boğaların tekrar yürüyüşte olduğunu gösterdi.

XRP, 12 saatlik zaman diliminde art arda dört yükseliş şamdanı göndererek 0,4940 dolar direnç seviyesine doğru yükseldi. Bu yükseliş faaliyeti, Ripple’nin devam eden SEC davasında bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmamasından etkilenmiş olabilir.

Grafik üzerindeki göstergeler, boğaların desteklemek için 0,4940 dolar seviyesini çevirme olasılığının yüksek olduğunu gösterdi. RSI, kısa bir düşüşe rağmen nötr 50 işaretinde kaldı. OBV de XRP’nin arkasındaki istikrarlı talebi işaret etmek için yükseliş trendini sürdürdü. CMF, basın zamanı itibariyle +0,17’lik bir okuma yayınladı. Bu, XRP’ye istikrarlı sermaye girişi olduğunu gösterdi.

Yüksek zaman dilimlerinde 0,4940 dolar seviyesinin üzerinde bir seans kapanışı, alıcıların 0,5401 dolar seviyesini geri kazanmaları için güçlü bir fırsat sinyali verecektir. Ancak önemli bir zorluk, seviyenin hemen altındaki düşüş emri bloğu olacaktır.

Diğer taraftan, ayılar yükseliş momentumunu 0,4940 dolar seviyesinde bir fiyat reddiyle durdurmaya çalışacak. Bu durum, satıcıların 0,4451 dolar ve 0,4172 dolar destek seviyelerini hedeflemesiyle XRP’yi düşüşe çevirebilir.

Spekülatörler boğaları destekliyor

Kaynak: Coinglass

Coinglass’ın 12 saatlik uzun/kısa oran verilerine bakıldığında, piyasa duyarlılığının hafifçe boğalara doğru eğildiği görüldü. Basın zamanı itibariyle uzunlar yüzde 50,35’lik bir avantaja sahipti.

Aynı dönemdeki likidasyon verileri de kısa pozisyonların önemli kayıplar yaşadığını gösterdi. Uzun pozisyonların 171,04 bin dolarına kıyasla 467,40 bin dolar değerinde kısa pozisyon tasfiye edildi. Piyasa spekülatörlerinin bu fiyat hareketleri, Ripple üzerindeki alım baskısını yoğunlaştırarak orta/uzun vadede daha fazla kazanca yol açabilir.

XRP
Kaynak: Coinglass

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin