Binance CEO'su XRP için içeriden bilgiyi alma olayını reddetti
Binance CEO'su XRP için içeriden bilgiyi alma olayını reddetti

XRP baz kripto olma yolunda… Binance TRON ve Zcoin için XRP tabanlı çiftler açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası olan Binance, haftaya hızlı başlayarak önemli bir hamle yaptığını duyurdu. Buna göre kripto para borsası Binance, XRP‘yi platformunda baz kripto para olma yolunda ilk adımını attı. XRP’nin taban kripto para olarak ilk kripto para çiftleri arasında, Binance’in hayır kurumuna destekte bulunan TRON (TRX) ve ZCoin (XZC) yer alıyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1077090230606405632

XRP Binance platformunda baz kripto olma yolunda ilk adımını atıyor

Duyuruya göre Binance, bugün saat 11: 00’de (UTC) – Türkiye saatine göre 14.00’da- yeni birleşik ALTS Ticaret Pazarına (ALTS) TRX/XRP ve XZC/XRP ticaret çiftlerini ekleyecek.

Binance, orijinal ETH pazarının, ALTS Ticaret Piyasası olarak değiştirileceğini ve bu işlemin çeşitli kote edilmiş kripto para birimleri ile daha fazla alım satım çiftine destek vermesini sağlayacağını belirtti.

Bu haber, XRP topluluğunun en yüksek değerli altcoini platformlarına eklemediği için rakip kripto takası Coinbase ile savaşmaya devam etmesine bir atıf olarak çıkıyor. XRP’yi temel para birimi olarak ekleme hamlesi, XRP topluluğunda popüler bir hamle olarak değerlendirilebilir.

Kripto borsasının bu hamlesi stabil coin açılımı ile benzerlik gösteriyor

Altcoin piyasalarını “the Combined ALTS Trading Market” adı ilebirleştirme hamlesi, Binance’in Tether (USDT) pazarını USDⓈ’ye genişletme hamlesine benzer bir hareket olarak görülüyor. Bilindiği gibi USDⓈ pazarı  içinde bulunduğumuz dönemde genişleyen bir işlem çifti yelpazesine sahip bir dizi popüler stabil coini içeriyor.

Binance’nin duyurusu altcoin fiyatlarını olumlu etkiledi

Binance tarafından yapılan bu duyuru ise 3 altcoinin üzerinde olumlu bir etki yapmış gibi görünüyor. Zira XRP, yüzde 15’in üstünde, TRON yüzde 12 civarı ve Zcoin de yüzde 37’ye varan yükselişler gösterdi.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin