ilk 100 coin
2018’de hangi coin ne kadar kaybetti? İşte ilk 100’ün tam listesi

Altcoinler haftaya nasıl başladı? Majör altcoinlerde kritik hareketler var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sermayesi dünkü seviyesi 133 milyar dolardan haftanın yeni gününde piyasaya giren 10 milyar doların üzerindeki fon ile miktarını 145 milyar dolara kadar çıkardı. Asya işlem saatlerinde giren bu fon ile ilk 20 altcoin başta olmak üzere önemli altcoinler çift haneli kazanımlar elde etti.

Önemli altcoinler haftaya piyasa ortalamasının üzerinde başladı

İlk 4 sırada Bitcoin’in ardından gelen altcoinlerden XRP son 24 saatlik hareketlere göre dolar karşısında yüzde 15 oranında yükselerek 42 sentin üzerini gördü. Ethereum önemli bir atak daha yaparak hafta sonu gösterdiği olumlu performansını devam ettirdi. Yüzde 15’e yakın bir kazanım ile Ether, önemli kripto para borsalarında 150 dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Yeniden 4. sıradaki yerini alan Bitcoin Cash ise yüzde 8 oranında yükselişi ile 210 dolar kapısında bulunuyor.

İlk 20’de çift haneli kazanımlar ile haftaya başlayan diğer altcoinler ise sırasıyla EOS, LTC, TRON, ADA ve NEO olarak gözüküyor.

XRP/USD

İlk 4’teki ana altcoinlere bir paragraf açmak gerekirse, XRP’nin sağlam bir yükselişe başladığını söyleyebiliriz. Özellikle yazımızın yayına hazırlandığı saatte XRP’nin işlem hacimlerinde hızlı bir artış görülüyor. Bir önceki 4 saatlik dilime göre neredeyse iki katına çıkan işlem hacmi, XRP fiyatını pozitif yönde etkilerken kripto para 45 sentin üzerine çıkma mücadelesi veriyor.

ETH/USD

Piyasada sürpriz etkisi yapan diğer bir altcoin ise Ethereum, dün yine gün başlangıcında hızlı bir yükseliş yaparak fiyatını 140 dolar sınırına kadar taşımıştı. Sonrasında 130 dolara tutunmayı başaran ETH/USD paritesi hafta başlangıcında yeni bir yükseliş ile 150 dolar seviyesine kadar yükseldi. ETH/USD paritesi öğle saatlerinde 150 dolar desteğine tutunmak için mücadele verecek.

BCH/USD

Son günlerdeki yükselişleri ile yeniden adından söz ettirmeye başlayan BCH, sağlam adımlarla olumlu fiyat hareketlerine devam ediyor. Son fiyat hareketlerinde 210 dolara tutunmaya çalışan kripto para için gün içi hedef 215 dolar gibi gözüküyor. Gün sonuna kadar bu seviye kazanılabilirse geçen hafta test ettiği 230 doların üzerine çıkmak için hamle yapabilir. Aşağı yönde ise 180 – 200 dolar alanı destek bölgesi olarak önemini koruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin