XRP balinaları harekete geçti! Neler oluyor?
XRP balinaları harekete geçti! Neler oluyor?

XRP balinaları harekete geçti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert izleme botunun bildirdiği gibi, kripto para piyasasındaki toparlanmanın ardından, XRP balinaları özel cüzdanlar arasında büyük miktarlarda kripto para birimini hareket ettiriyor. Bu işlemlerin arkasındaki neden açıklanmadı. İşlem sayfasına göre, DG9Ad ile biten bir cüzdan, BZcEXg ile biten bir cüzdana 55 milyon dolar değerinde XRP gönderdi. Ancak ilk bildirim işlemin bilinmeyen bir cüzdandan yapıldığını belirtirken, hash verileri gönderen cüzdanın Bithumb kripto para borsasına bağlı olduğunu gösteriyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1501082223163977731

Alıcı cüzdanda şu anda 60 milyon token bulunuyor ve son zamanlarda diğer iki adrese 30 milyon token gönderdi. Bu, balinanın fonları yeniden dağıttığını veya başka bir borsaya taşıdığını gösterebilir. Alıcı cüzdan, çeşitli adreslerden sürekli olarak büyük işlemler alıyor, bu da onun borsaya bağlı olduğunu veya aslında kripto ile ilgili hizmetlerin adresi olduğunu gösteriyor.

XRP piyasa performansı

XRP Şubat ayının ortasından bu yana düşük volatil bir aralıkta hareket ediyor ve bu da piyasanın çoğunluğunun varlığın gelecekteki hareketi hakkında hâlâ belirsiz olduğunu gösteriyor. Uzun vadede, XRP keskin bir düşüş trendinde hareket ediyor ve değerin neredeyse %50’sini kaybediyor.

Kripto para piyasası da zor bir dönemden geçiyor ve yatırımcılar fonlarını merkezi ve merkezi olmayan borsalardan uzaklaştırmaya başladıkça hacim ve likit arzında büyük bir düşüşle değerinin %60’ından fazlasını kaybediyor. Yazım sırasında, XRP 0,72 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %0,72 kazandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin