Boğalar bu altcoin'de devreye girebilir! Takip edilecek kritik seviyeler
Boğalar bu altcoin'de devreye girebilir! Takip edilecek kritik seviyeler

Boğalar bu altcoin’de devreye girebilir! Takip edilecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son birkaç haftadır karışık tepkiler alıyor. Altcoin’ler yeni zirvelere ulaşmaya çalışıyor, ancak kısa süre sonra ayılar devreye giriyor. XRP, daha geniş kripto para birimi piyasasındaki fiyat hareketini takip ediyor. XRP son 24 saat içinde %1,8 arttı ve yazım sırasında 0,751 dolardan işlem görüyor.

XRP düşüş eğiliminde

XRP fiyatı şu anda güçlü bir toparlanma belirtileri gösteriyor. Son 24 saat içinde hafif bir yükseliş kaydedilmiş olsa da, ayılar hâlâ devrede. XRP’nin fiyatı bir yükseliş toparlanması sağladı, ancak bu her seferinde başarılı olamadı.

XRP’nin fiyatı şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. Altcoin, son 24 saat içinde elde edilen herhangi bir yükseliş kazancını ortadan kaldırabilecek bir düşüş bayrağını onaylamaya yakın. XRP’nin fiyatı, daha yüksek seviyeleri geçemezse şu anda tehlike bölgesinde bulunuyor.

Şu anda, XRP fiyatı 0,75 doları aşmaya çalışıyor. Altcoin, 0,755 doların üzerinde seviyeleri koruyamazsa, düşüş bölgesine doğru gerileyebilir. Bu, fiyatları aşağı çekebilir ve 0,50 ve 0,55 dolar değerlerine yakın hedefi test edebilirler.

Boğalar devreye girebilir!

Genel eğilim düşüş eğiliminde olsa da, boğaların devralabileceği ve XRP’nin yeni zirvelere yönelmesine izin verebileceği güçlü bir durum var. Ancak boğaların kısa vadede düşüş eğilimini geçersiz kılması için XRP fiyatının 0,79 doların üzerinde kapanması gerekiyor.

XRP’nin kazanımlarını ilerletmek için yeterli destek varsa, boğalar 0,855 dolara fırlayabilir ve fiyatın düşüş baskısını aştığını doğrulayabilir. Herhangi bir büyük düşüş trendini önlemek için XRP’ye çok ihtiyaç var çünkü bu ayılar için geçerli olabilir. XRP’nin fiyatı 0,855 doları aşarsa, bu, altcoin’in bir sonraki ana direnç seviyelerini 1 dolarda test etmesine izin verecek. Bu noktada boğalar fiyatları daha yüksek seviyelere çekecek kadar güçlü olacak.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin