XRP balina birikimi arttı! Fiyat 0,6 dolar seviyesinin üzerine çıkacak mı?
XRP balina birikimi arttı! Fiyat 0,6 dolar seviyesinin üzerine çıkacak mı?

XRP balina birikimi arttı! Fiyat 0,6 dolar seviyesinin üzerine çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP şu anda 0,535 dolarlık direnci kırmaya çalışıyor, yatırımcılar varlıklarını satmayı düşündükçe token potansiyel bir düşüş riskiyel karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Whale Alert kripto izleme platformu, Hollanda merkezli bir kripto borsasından yaklaşık yarım milyar XRP token çeken anonim bir kripto balinasını takip etti. Bu, son haftalarda gerçekleşen en büyük XRP balina aktivitesi olarak dikkat çekiyor. Şaşırtıcı bir şekilde, token’lar uzun vadeli depolama için açıklanmayan bir cüzdana taşındı. Aynı hesap, 4.6 trilyon Shiba Inu token’ını aynı borsadan kayıtsız bir cüzdan sahibi tarafından kendi kendine saklama cüzdanına taşıdı.

Bu durum boğayı daha agresif hale getirdi ve 17 Ağustos’ta XRP’nin fiyatındaki %15’lik düşüşe rağmen kripto para birimi toparlanmaya çalışıyor. Diğer taraftan, token 0,535 dolar direnç seviyesini aşmakta zorlanıyor, şu anda 0,52144 dolar civarında işlem görüyor.

Bu fiyat dalgalanmalarına ne sebep oldu? Uzmanlar, Ripple ile SEC arasındaki yaklaşan hukuki mücadelenin XRP’nin gidişatını etkilemesinin beklendiğine inanıyor. Duruşmanın önceki kararın sonuçlanmasıyla aynı zamana denk gelmesi bekleniyor ve XRP’ye yönelik piyasa duyarlılığını etkileyerek yükseliş momentumunun sürdürülmesinde zorluklara yol açtı.

XRP’ye yatırım yapmak için doğru zaman mı?

XRP’ye yatırım yapmaya gelince, kripto para birimi şu anda 0,5209 dolar değerinde ve son 24 saatte %1,12’lik küçük bir artış gösterdi. Altı yıl önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden önemli bir düşüşe işaret ediyor. Günlük grafiğe bakıldığında XRP, güçlü bir düşüş eğilimi gösteren bir konsolidasyon aşamasındadır. Öte yandan günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), son 24 saatte %9,99 seviyesinde işlem hacmi ile 34 seviyesinde aşırı satış seviyeleri gösteriyor.

Satışların yoğunlaştığı bir senaryoda yükseliş eğilimi zayıflar ve sermaye çıkar. XRP’nin fiyatı 0,4 doların altına düşerse, bu durum 0,3 dolarlık büyük bir destek alanına doğru daha fazla düşüşe yol açabilir ve bu da yükseliş sonucunu ümit edenler için potansiyel olarak sorun yaratabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin