featured

SHIB yanma oranı yüzde 309 artarak 350 milyon SHIB dolaşım dışı bırakıldı: SHIB fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shibburn analisti tarafından paylaşılan verilere göre SHIB topluluğu bu meme coinlerden milyonlarcasını başarılı bir şekilde yakarak harcanamaz cüzdanlara aktarmaya devam ediyor.  Bu kez altcoinin topluluğu, dolaşım dışı bırakılan yaklaşık 350 milyon coinden kurtulmayı başardı. Bu miktarın yarısından fazlası tek bir transferde yakıldı.

Topluluk 350 milyon SHIB yaktı, 233 milyonu tek hamlede yakıldı!

Son 24 saat içinde topluluk toplam 349.012.147 SHIB’yi başarıyla ortadan kaldırdı ve bu sonuca ulaşmak için 19 aktarım yapıldı. Yakma işlemleri neredeyse her saat gerçekleşti, genellikle saatte iki ya da üç parça olarak yakıldı.

Buradaki en büyük işlem, yaklaşık 14 saat önce toplam miktarın yarısından fazlasının – 233.632.193 coin yakılmasına yardımcı oldu. Bu yakma işlemlerinin amacı, piyasada dolaşan arzı azaltmak için mümkün olduğunca çok sayıda bu altcoini dolaşımdan kaldırmaktır. Bunun sonucunda altcoinin nadir bir varlık hâline getirilmesi ve teorik olarak fiyatının yükselmesi gerekiyor.

Sözde ölü cüzdanlar gerçekte harcanamaz cüzdanlardır, yani buraya aktarılan tokenlar hiçbir şekilde geri çekilemez veya harcama için kullanılamaz.

SHIB

Layer-2 blok zincirinin lansmanı yaklaşırken ana ağdaki işlemlerin başlaması yakımlara sürekli katkı anlamına geleceği için topluluk ellerini hevesle ovuşturuyor, her işlem için gaz ücretinin bir kısmı geliştiriciler tarafından bir kenara ayrılacak ve daha sonra yakılmak üzere SHIB’ye dönüştürülecek.

Şimdiye kadar Shibarium, DEXTools uygulaması tarafından entegre edildi ve kullanıcılarının doğrudan Shibarium’da kripto ticareti yapmasına izin verdi.

SHIB son 3 günde yükseldi!

Son üç gün içinde, 23 Ağustos’tan bu yana piyasa değeri açısından ikinci en büyük meme coin yüzde 5,11’lik küçük bir toparlanma sergiledi.

Son 24 saat içinde altcoin yaklaşık yüzde 3 oranında değer kazanarak son dönemdeki büyük fiyat düşüşünün ardından kademeli olarak toparlandı. Bu yazının yazıldığı sırada altcoin Binance borsasında 0,00000821 dolardan el değiştiriyor.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin