featured

XRP fiyatı tehlikede: Kritik destekte tutunamazsa aşağı yönlü hedef nerede olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP) fiyatı, iki yakınlaşan trend çizgisi arasında sınırlı ve dar bir yatay trendde işlem görüyor. Bu konsolidasyon, 13 Temmuz’daki büyük bir rallinin ardından geldi. Buradaki amaç, fiyat eğilimini istikrara kavuşturmak ve yükseliş eğilimini uzatılmasıydı. Bununla birlikte modelin destek trend çizgisinden bir kırılma, 4. en büyük kripto para biriminin daha uzun bir düzeltmeye ihtiyacı olacağını gösteriyor.

 

XRP fiyatının destek noktasından aşağı yönlü kırılma gerçekleştirmesi durumunda %10’luk bir düşüş gelebilir.  0,669 dolar seviyesinde bulunan destek noktası, fiyat için güçlü bir talep bölgesi olarak duruyor.

XRP için gün içi işlem hacmi, 1,87 milyar dolardır. Bu da %27’lik bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

4 saatlik grafik, gözde altcoin’in son konsolidasyonu bir flama modelinin oluşumu olarak gösterdi. Ancak 22 Temmuz’da fiyat, modelin destek trend çizgisinden düşüş eğilimi gösterdi.

XRP

Bir yükseliş formasyonundan gelen düşüş eğilimi, yakın gelecekte potansiyel bir düşüşe işaret eden güçlü bir satış sinyalidir. XRP, son 24 saat içinde %1,32 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,74 dolar civarında işlem görüyor. Bu yükseliş eğilimi, daha düşük fiyatlar için uygunluğu kontrol etmek için ihlal edilen trend çizgisini yeniden test edebilir.

Bu çöküş sonrası başlayacak düşüş hareketi, gözde altcoin’in fiyatını 0,669 dolar seviyesine geriletebilir.

XRP 0,6 dolara düşecek mi?

0,669 dolar seviyesi, %50 Fibonacci düzeltme seviyesiyle uyumlu olarak güçlü bir destek noktasıdır. Teknik analizde, %50’lik bir düzeltme hâlâ sağlıklı kabul ediliyor. Dolayısıyla bu düzeltmenin ardından yükseliş eğilimi devam edebilir. Bununla birlikte, bu destek noktası kaybedilirse fiyat %8,6 oranında bir düşüş ile karşı kalabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin