featured

LINK balinalarından satın alma çılgınlığı: Büyük hareketin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK), yatırımcılar arasında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle, bir balinanın yakın zamanda önemli miktarda token satın alması, gözde altcoin’in yakın zamanda bir fiyat rallisi gerçekleştirebileceği yönündeki tahminleri güçlendirdi.

LINK balina

Yakın tarihli bir işlemde bir balina, ortalama 8,06 dolar fiyatla 411,142 adet LINK token’ı satın almak için 3,3 milyon dolara eşdeğer olarak 1,757 stETH harcadı. Birkaç saat önce meydana gelen bu hareket, umutları yeşertmeye yetti.

Aynı balina, 20 Temmuz’da 7,61 dolar fiyatla 65,723 adet LINK token’ı satın almak için 500,000 USDC harcamıştı.

LINK balinaları fiyatı hareketlendiriyor

Gözde altcoin’in fiyatı son zamanlarda yükselişte. Fiyat, son 24 saatte %8 oranında değer kazandı ve 7 dolar seviyesini aştı. Bu kayda değer artışlar, kısmen token’ı biriktiren balinalar sayesinde oldu. Balinaların yansıttığı iyimser duygu, genellikle bir varlığın potansiyelinin güçlü bir göstergesidir.

Bununla birlikte, mevcut yükseliş hissine rağmen, yatırımcılar fiyatların tersine dönme potansiyeline karşı dikkatli olmalıdır. LINK’in Göreceli Güç Endeksi (RSI), şu anda çift tepeli bir model oluşturuyor. Bu formasyon genellikle bir düşüş sinyali olarak görülür. Bu da varlığın aşırı satın alınabileceğini ve bir düzeltme yapılması gerektiğini düşündürür.

Büyük oyuncuların birikimi genellikle olumlu piyasa duyarlılığına neden olurken, RSI’daki çift tepe modeli, yatırımcılara LINK fiyatının yakında bir gerileme yaşayabileceğini hatırlatıyor. Her zaman olduğu gibi, balina hareketleri gelecekteki potansiyel fiyat hareketlerine dair ipuçları verebilirken, yatırımcılar gerekli özeni göstermeli ve piyasa oynaklığını göz önünde bulundurmalıdır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin