xrp army
XRP Army Skype'a XRP ödemeleri için teklifte bulundu

XRP Army Skype’a XRP ödemeleri için teklifte bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın topluluğunun en önemli gruplarından “ XRP Army ” piyasada aktifliği ve coşkuları ile dikkat çekiyor. Topluluk sahip olduğu büyüklüğü ile sosyal medyada kısa sürede gündem oluşturabilecek potansiyele sahip.

XRP Army’nin yeni hedefi ise Skype üzerinden XRP tipbot aracılığıyla mikro ödeme yöntemi başlatması gibi görünüyor.

Ripple’ın coşkulu topluluğu, David adlı bir geliştiricinin önderliğinde Skype’a “mikro ödemeler çağı geldiğini” söylüyor. Ve topluluk görüntülü sohbet devine açık bir talepte bulunuyor:

Benim fikrim, Skype’ta mikro ödemeleri uygulamak. XRP TipBot ile Skype kredisi satın almamıza izin verin. Skype sohbeti için mikro ödemeler göndermemize izin verin. Lütfen http://xrptipbot.com/ ve onun açık API’sine bir göz atın.

Skype’ın topluluğun isteğine yanıtı ise potansiyel olarak umut verici oldu. Blockchain’in şirketlerine getirebileceği etkiyi zaten incelemekte olduğunu iddia ediyorlar:

Merhaba. Bu fikri paylaştığınız için teşekkür ederiz! Kripto para mikro ödemeleri gerçekten doğru bir ses gibi geliyor. Diğer önde gelen teknoloji şirketleri gibi Microsoft da zaten Blockchain’i test ediyor. Her ne kadar Skype veya başka bir MS ürünü için kripto para birimi kullanımına ilişkin herhangi bir bilgim olmasa da, lütfen bu fikri desteklemeye devam edin. Takımlarımızla paylaşacağım.

David ve XRP Army, Skype’ın olumlu yanıtından hemen sonra işe koyuldu

Skype’ın Blockchain ve kripto para entegrasyonunu dikkate alacağını düşünüyor. Diğer sosyal medya şirketleri bu konuda tam anlamıyla harekete geçiriyor ve Telegram bu konuda harika bir çalışma örneği sunuyor. Ripple topluluğu bazı etkilere sahip olması Skype’ın mikro ödeme hareketine katılması için de mükemmel bir anlam ifade ediyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin