tim draper
Tim Draper ’dan Arjantin’e çılgın Bitcoin teklifi - Kripto Para Haber

Tim Draper’dan Arjantin’e Bitcoin için çılgın teklif

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder yatırımcı ve Bitcoin savunucusu Tim Draper, Arjantin’e yaptığı son gezide, Cumhurbaşkanı Mauricio Macri ile şahsen bir araya geldi. Draper, Devlet Başkanına oldukça cesur bir fikir sundu. Bitcoin’i Arjantin ulusal para birimi yapın!

Draco es.cointelegraph’a göre, Draper, “Bitcoin’i ulusal bir para birimi yapmasını, 5G’yi getirmesini ve pazarın buna entegre edilmesini” önerdi.

Draper, yeni girişimlerin hızlı şekilde yapılmasının ve kripto dostu olunması durumunda Arjantin’e büyük avantaj getireceğini düşünüyor:

Bu olağanüstü ve küresel bir olguya dönüşebilir. İnsanlar iş yapmak için Arjantin’e gideceklerini söyleyecekler.

Blockchain hareketi büyüdükçe merkezsizlik talebi de artacağa benziyor. Draper, gözde uygulamalar ile birlikte Blockchain altyapısının inşasının kripto alanına giren paranın anahtarı olacağına dikkat çekiyor.

Bana kolay geliyor çünkü tek yaptığınız merkezsizlik hareketini takip etmeniz. Ve bu hareketin gerçekten önemli olduğu ortaya çıkıyor. Tüm coğrafi sınırlar ortadan kalkacak ve biz büyük bir dünya olacağız.

Tim Draper cesur iddia ve önerileri ile tanınıyor

Cesur iddialara ve önerilere sahip olan Draper’ın son önerisi, BTC’nin ulusal bir para birimi olarak kabul edilmesi birçok kişi tarafından imkânsız olarak görülüyor. Bununla birlikte, kripto dostu kurallar ve düzenlemelerin yanı sıra Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin gerçek para olarak tanınmasının yanı sıra bir ülkenin ekonomik koşulları için uygun olacağı fikri gerçeğe uyarlama açısından henüz zor gözüküyor. Yeni girişimler ateşli bir şekilde yarının Blockchain projelerini inşa ediyorlar. Hükümet desteği ise ancak bu süreci hızlandırabilir.

Gelişimi teşvik etmek, tüm Blockchain sektörü için en önemli faktörlerin başında geliyor. Yalnızca harika ve kullanışlı uygulamalar sunulduğunda, sektör ve tüm tokenler gerçek değere sahip olacaktır. Erken hareket eden ülkeler ise gözde kripto girişimlerine ev sahipliği yapma fırsatını da yakalayabilir.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin