XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP analizi: XRP/USD için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin ana şirketi Ripple, markı açıdan bakıldığında harika işlere imza atıyor. Hemen hemen her hafta Ripple ile ilgili yeni ortalıkların haberleri geliyor. Özellikle Moneygram ile yapılan anlaşma, XRP topluluğunun büyük umutlar bağladığı bir girişim olarak göze çarpıyor.

XRP fiyat analizi

4 saatlik XRP/USD grafiğinde, 200 mumluk hareketli ortalama (0,3250 dolar) dinamik bir direnç görevi görüyor. XRP fiyatı, önümüzdeki  fiyat hareketlerinde 0,32-0.33 dolarlık bu fiyatın yoluna girmeye çalışacağı bir likidite alanı bulabilir. Bu seviye yakalanamazsa fiyatın 0,24-0,25 dolar arasında düşük bir likidite alanına gidebileceğini görebiliriz.

Şu an XRP, birikim aşamasında bulunuyor. Ve bir kez 0,30 doların kararlı şekilde geçilmesi durumunda 0,50 dolara doğru bir ralli görülebilir. Piyasa haberlerinin Ripple tokeni XRP lehine olduğu görülürken XRP fiyat hareketlerinin bu olumlu durumu henüz yansıttığını görmedik.

Ayrıca sıkışan XRP fiyatını, günlük grafikte Bollinger bantları yardımıyla da takip edebiliriz. Yükseliş yönlü görünümünü koruyan XRP fiyatı, özellikle Bollinger üst ve orta bant arasında salınımını yoğunlaştırmış durumda.

XRP/USD için önemli teknik göstergeler

XRP/USD günlük grafiğinde Stokastik RSI’nın 25 Ekimde 0,24 dolarda dip gördükten sonra yukarı yönlü hareketinin devam ettiğini görüyoruz. RSI’nın 50 seviyesinin üzerindeki hareketi  desteklenen yukarı eğilimin bir miktar daha enerjisi olduğu gözüküyor. Öyle ki stokastik RSI henüz aşırı alım bölgesine ulaşmamış durumda.

Bu iki teknik göstergeyi, MACD, henüz pozitif bölgeye çıkan görünümüyle destekler durumda. XRP’nin grafikte görülen orta vadeli trend çizgisi üzerinde kaldığı sürece yükseliş potansiyelini koruyabileceğini söyleyebiliriz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin