3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

Ethereum analizi: ETH/USD 180 doların altını test etti… ETH satışları hızlanır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), Asya saatlerinde 185 doların üzerine çıkmaya çalışsa da bu girişim başarısız oldu ve 180 doların altına kadar geriledi. Yazma sırasında, ETH/USD hem gün bazında hem de günün başından beri yüzde 2,5 düşüşle 180 dolar civarında işlem görüyor.

Ethereum fiyat hareketlerinin Bitcoin ve diğer yüksek değerli altcoinlerle paralel devam ettiğini görüyoruz.

Ethereum teknik analizi

Günlük grafiklerde, ilk destek Bollinger Band’in orta çizgisine denk gelen 177,70 dolarda gözüküyor.  bu seviyenin altında satışlar Ether’i 173 dolar alanına kadar düşürebilir. 19 Eylül’de görülen 223 dolar zirvesiyle oluşan düşüş trend çizgisi 26 Ekim tarihinde kırılıncaya kadar sağlam bir direnç olarak çalışmıştı. Şu an destek olarak çalışan bu trendin kırılması, satışları hızlandırabilir ve günlük grafikteki Bollinger bandı alt çizgisine (163 dolar) doğru bir hareket görülebilir.

Yukarı yönde ise 50 günlük hareketli ortalama seviyesi 183 dolar seviyesindeki konumu ile dinamik bir direnç görevi görüyor. Ancak alıcıların 50 MA’ya ulaşmadan önce 180 dolarlık psikolojik seviyeyi kapatması gerekiyor.  Ardından ise 190 dolar seviyesindeki 100 günlük hareketli ortalama ikinci direnç bölgesi olacaktır.

ETH/USD günlük grafiği

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin