XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 8 Eylül fiyat görünümü: XRP direnç gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 8 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP hafta içindeki düşüşü sonrası bir miktar toparlanma hareketi gösterdiyse de 30 sent direncini henüz geçemedi.
  • Düşüş sonrası XRP’nin son dip seviyesi olan 25 sente gerilmemesi olumlu bir durum olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hasta sonu fiyat hareketlerinde saatlik 100 HO’nun da konumlandığı 30 sent seviyesinin yeniden test edilmesini görebiliriz.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1’in altında düşük bir değer kaybı yaşarken Bitcoin karşısında ise yüzde 0,68 oranında bir düşüş yaşıyor.

XRP 8 Eylül fiyat hareketleri

XRP yeni güne 0,2870 dolar seviyesinden yükselen bir grafik ile başladı. Sabah işlem saatlerinde ise fiyatını bu yükseliş hareketi ile 0,2920 seviyesine kadar taşıdı.

Dünün en kritik hareketi olarak 28 sent seviyelerinde alıcılar ile karşılaşan XRP’nin 0,2963 noktasına kadar çıkması oldu. Fakat bu seviyede de tutunamayan XRP’nin 0,2950 – 0,2850 bandında dalgalı fiyat hareketlerine devam ettiğini görüyoruz.

Hafta sonu olmasının etkisi ile düşük işlem hacimlerine şahit olduğumuz XRP’nin yukarı yönlü hareketleri olumlu olarak görülürken 30 sent direncini test etme olasılığı hacim artışına bağlı gibi gözüküyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

Yeni gün ile başlayan kısa vadeli yükseliş eğilimi sonucu MACD kısa vadede “AL” sinyali vermesine neden olurken, Stokastik osilatör aşırı alım yapıldığını işaret ediyor. Bu durum XRP’nin öğle saatlerinde bir miktar geri gelebileceği yönünde bir sinyal olarak algılanabilir. Öte yandan RSI 50 seviyesinin üzerinde devam ederken CCI’ı yükselen grafikte 70 seviyelerinde gözlemliyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin