CoinShares: Son Bitcoin rallisini balinalar besledi!
CoinShares: Son Bitcoin rallisini balinalar besledi!

Michael Sonnenshein: “Fiyat düşmesi alım fırsatını doğuruyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale’in kripto yatırım ortaklığı Genel Müdürü Michael Sonnenshein, kripto para fiyatlarının düştüğü mevcut piyasa durumunun ne olduğunu ve kurumsal yatırımların büyümeye neden devam ettiğini belirten bir röportaj verdi.

Michael Sonnenshein: “Kurumsal yatırımcılar kripto paralara yatırım yapıyor.”

Sonnenshein’in belirttiği en önemli şeylerden biri, fiyatların düşmesiyle birlikte, aslında daha düşük seviyelerin satın alabilecek yatırımcılar için bir teşvik olduğu gerçeğiydi. Kripto piyasasını en başından beri takip eden yatırımcılar, dipten kripto para almak ve piyasa geri dönüşünü en üst düzeye çıkarmak için böyle bir durumun devreye girmesini beklemiş olabilirler. Sonneshein’e röportaj sırasında emeklilik ve ulusal güven ile çalışan kurumsal yatırımcıların, risk almak için tehlikeli olan fonlarını, kripto para gibi uçucu bir yatırımda korumak için ne yapmaları gerektiği soruldu.

https://twitter.com/iamjosephyoung/status/1031196017582997504

“İnsanlar geleneksel yatırımlardan daha fazla dijital paraya geçiyor.”

Sonneshein, kripto uçucu olabilse de, yatırımcılar için benzersiz bir risk-ödül oranına sahip olduğunu hatırlatıyor. Sonneshein kripto paraların büyük getiri potansiyelinin, yatırımcıların giderek altın gibi daha geleneksel yatırımlardan daha fazla dijital paraya geçmesini sağladığını belirtiyor.  Ayrıca, Sonneshein, aslında, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin altından daha fazla sanayi uygulamasına sahip olduğunu ve kripto gelişmelerinin finansal dünyada kullanılmaya başlayacağını söylüyor. Hatta ödeme platformları oluşturarak artan bir değer görmeye devam edeceğini iddia ediyor. Kurumsal yatırımların artan bu benimsemesi piyasada büyük bir etkiye sahip olacak ve piyasayı olumlu yönde tetikleyecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin