XRP 10 Eylül
XRP 10 Eylül fiyat görünümü

XRP 7 Ağustos fiyat görünümü: XRP nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple coini XRP 7 Ağustos fiyat hareketleri için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • XRP dünün ilk saatleri itibarıyla başladığı büyük düşüş hareketini devam ettiriyor.
  • 0,4370 dolardan başlayan düşüş hareketi XRP fiyatının 0,4122 dolara kadar sarkmasına neden oldu.
  • XRP böylelikle son zamanların en düşük seviyesini görmüş oldu.

XRP son 24 saatte dolar karşısında yüzde 4.89 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısında da yazımızın yayına hazırlandığı sabah saatlerinde yüzde 3,55 değer kaybetti.

XRP 7 Ağustos fiyat hareketleri

XRP’nin son zamanlarda kripto piyasasından ayrışır fiyat hareketlerine şahit olduk. Daha önceki dönemlerde piyasaya karşı geç tepki vermesine alışık olduğumuz XRP’nin bu dönemde ise piyasa hareketlerine karşı daha agresif hareketlerine şahit oluyoruz.

Öyle ki bu son soluksuz düşüş hareketi, kripto piyasası genel görünümü negatif yönlü de olsa, XRP’nin daha sert tepki verdiğini gösteriyor. Son düşüş ile beraber XRP/USD paritesinin 0,40 doların hemen üzerinde soluk aldığını görüyoruz. Bu seviyede alıcı ve satıcıların bir mücadelesini gözlemlediğimiz kripto parada 7 Ağustos sabahı itibarıyla alıcıların bir miktar baskın gelip, XRP fiyatını 0,41 doların üzerine taşıdığı görülüyor.

Aynı zamanda yüksek fiyat hareketlerine şahit olduğumuz XRP için ilk 10 coin arasında IOTA’dan sonra en değer kaybeden coin olması, bu durumun gün içerisinde değişmesini de görebiliriz. Fakat daha geniş perspektif ile baktığımızda, geçen haftalarda XRP için 0,45 doların sağlam destek oluşturduğunu konuşurken, durum şimdi aşağı yönlü olarak bir miktar değişim göstermiş durumda.

Son yaşanan düşüş ile birlikte XRP için artık 0,40 dolar seviyesinin en önemli destek olduğunu söyleyebiliriz. Olumsuz havanın bu şekilde devam etmesi ise büyük umutlar bağlanan kripto para için 0,25 dolarla konuşulmaya başlanabilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin