Ethereum 17 Eylül
Ethereum 17 Eylül fiyat görünümü: ETH yükseliş eğilimine devam edebilir mi?

Ethereum 7 Ağustos fiyat görünümü: ETH’nin düşüşü derinleşir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 7 Ağustos fiyat hareketlerine dair kritik noktalar aşağıda şu şekilde özetlendi:

  • Ether Ağustos başından beri 400 doların üstünde kalma çabası veriyor.
  • Hafta sonu hafif yükselişi ile 414 dolar fiyatını gören ETH, hafta başı itibarıyla yeniden düşüşe geçerek 400 dolar sınırına dayandığını gördük.
  • 400 dolar psikolojik destek seviyesinde ise alıcılar ile karşılaşan Ether, yaklaşık 5 dolarlık bir yükseliş ile şu anki seyrini sürdürüyor.
  • ETH dolar karşısında son 24 saatte yüzde 1,16 oranında gerilerken, BTC karşısında dünden beri fiyatını korumaya devam ediyor.

Ethereum 7 Ağustos fiyat hareketleri

Küresel anlamda doların güçlenmesi, Fed kanadından 2 faiz artırımı daha yapılacağına yönelik sinyal gelmesinden kaynaklı olarak hem hisse piyasalarında hem de kripto para piyasasında genel bir düşüş gözlemleniyor. Fakat bugün için doların yatay başlaması bu alternatif piyasalarda bir miktar toparlanma en azından fiyatını koruması beklenebilir.

Bu gelişmelere paralel olarak etki gören Ether ise psikolojik sınır olarak kabul edilen 400 doların üstünde kalma mücadelesi veriyor. Henüz bu seviyenin altında bir kapanış yapmamış olan Ethereum, 400-412 dolar bandında hareketine devam ediyor.

Bu bant hareketinin üst çizgisine yakın hareket eden saatlik grafikteki 100 HO, bugün için Ether’e dinamik bir direnç olacaktır. Gün içerisindeki toparlanma hareketlerinde 100 HO referans alınabilir. Daha sağlam bir toparlanma için ETH’nin dolar karşısında 420 doların üzerinde bir kapanışı gereklidir.

7 Ağustos sabahı itibarıyla sıkışan bir fiyat hareketi gördüğümüz Ethereum’da olası bir düşüş hareketi 400 doların altını görmemize neden olabilir. Eğer alıcıların yorulması ve satış baskısının artması durumunda fiyat orta vadede destek seviyesi olarak tespit ettiğimiz, 370 dolar bandına girebilir. Öyle ki bu seviye geçen sene sonunda ki büyük yükselişin başladığı seviyelerdir. Piyasa oyuncuları bu seviyeleri gördükten sonra ise psikolojik bir etki ile hemen hemen aynı dönemlere gelecek olan fiyatı, güçlü bir alım noktası olarak görebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin