XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 6 Ekim fiyat görünümü: XRP’de fiyat iyice sıkıştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 6 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP 55 sentin hemen altında başlattığı düşüş trendini 51 sent seviyesine kadar sürdürdü.
  • Saatlik önemli ortalama değerlerinin altında kalan fiyatın negatif görünümü devam ederken 51 sent bandı önemli bir destek olmaya devam ediyor.
  • Son düşüş hareketi ayrıca saatlik XRP/USD paritesinde 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı yönlü kırmasına neden oldu.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 0,53 gibi düşüşk bir oranda değer kaybedereken Bitcoin karşısında ise yüzde 1,32 oranında değer kaybı yaşıyor.

XRP 6 Ekim fiyat hareketleri

XRP’nin güne oldukça düşük hacimde başladığını görüyoruz. Ayrıca son yaşanan düşüş trendi ile 51 sent bandına kadar gerileyen XRP’de yine bir fiyat sıkışması görülüyor. 51 sent seviyesinin oldukça sağlam bir destek noktası olması fiyatın bu noktadan aşağı gitmemesine neden oluyor.

Bu fiyat sıkışmasının XRP’ye yatırım yapmayı düşünenlerin kararsız fiyat hareketleri ile oluştuğu görülürken, desteğin bu denli kuvvetli olmasından dolayı herhangi bir kırılma hareketi güçlü bir düşüşe neden olabilir.

Önceki fiyat hareketlerine bakıldığında bu seviyelerden gelen bir kırılma XRP/USD paritesini 44 sent civarına kadar düşürdüğü görülüyor.

Öte yandan bu seviyeden alıcılar bulması piyasaya girebilecek yeni fonlar sayesinde olacaktır. Olası bir yükseliş hareketinin başlaması neticesinde ilk hedef 200 HO seviyesi olan 55 sent olabilir. Bu seviyenin geçilmesi ise yakın zamanda denediği 60 sent ve üzerini yeniden denemesine neden olabilir.

Teknik olarak XRP fiyatının yönünü yatırımcıların 51 sent seviyesinde vereceği karar belirleyecektir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Malum fiyat sıkışmasından dolayı MACD nötr görünümde bulunurken, sabah saatlerinde stokastik osilatörün aşırı alım bölgesinden sert bir şekilde aşağı yöneldiğini görüyoruz, bu durum kısa vadede satışları artırabilir.

Ayrıca RSI ve CCI göstergelerinin de negatif görünümü stokastik göstergesini destekler nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin