Malta Başbakanı: ''Yapay zeka ile Blockchain'in yapısı korunabilir.
Malta Başbakanı: ''Yapay zeka ile Blockchain'in yapısı korunabilir."

Malta Başbakanı yapay zeka ile Blockchain teknolojisinin daha iyi olacağını söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta Başbakanı Joseph Muscat Delta Zirvesi’nde, Blockchain teknolojisinden ve hükumetlerin kripto yasaları hakkında düzenleme yapmaları gerektiğinden bahsetti. Ayrıca, yapay zeka ve mevcut düzenleyici çerçevesinin, Malta hükumetinin odak noktasını oluşturduğunu belirtiyor.

Malta Başbakanı: ”Yapay zeka ile Blockchain’in yapısı korunabilir.”

Joseph Muscat konuya yönelik şunları söylüyor:

Biz AI ile şu anda burada yaptıklarımızı arttırabilir ve geliştirebiliriz.

Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin de geçenlerde Blokchain teknolojisinin “verilerin desantralizasyonu” temeline dayanan bir iş modelinden uzaklaştığını belirtti. Daha sonra da Blockchain’in giderek daha fazla bir birey kontrolü sağlandığını sözlerine ekledi. Başbakan Muscat da, temel demokratik normların sorgulandığı bir dönemde, yeni bir teknolojinin doğuşuna tanık olduklarını söylüyor. Ayrıca Başbakan, Blockchain teknolojisinin demokratikleştirme gücünü elinde tuttuğunu belirtiyor.

“İnsanlar merkezi ve merkezi olmayan teknoloji arasında bir rekabete şahit olacak.”

Dahası, Muscat, insanların merkezi ve merkezi olmayan teknoloji arasında bir rekabete şahit olacağına işaret ediyor. Onun düşüncesine göre, gelecekte bu daha da belirgin hale gelecek, bu da hükumetlerin dijital ekonomi ve toplumla imtihanlarını daha zor hale getirecek. Ayrıca yaşanan gelişmelerden dolayı Blockchain sektöründe bulunan üyeler kadar heyecanlandıklarını ifade ediyor. Hükümetin Blockchain geliştiricilerden “sonraki büyük fikir” ve yeni gelişmeleri duymaya hazır olduğunu ekliyor. Joseph Muscat ayrıca şunları belirtiyor:

Nasıl yardımcı olabileceğimizi ve bunu nasıl gerçekleştirebileceğimizi bilmek istiyoruz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin