XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 4 Ekim fiyat görünümü: XRP yükselişini devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 4 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dünün büyük bölümünde yatay fiyat hareketleri sergileyerek 51 sentin altında sarkmaması dikkat çekti.
  • Yükseliş yönlü hareketleri ise sınırlı kalan XRP dün gün içinde en fazla 54 sent sınırına kadar yükselebildi.
  • Yeni güne yükseliş ile başlayan XRP ise gün içerisinde saatlik hareketli ortalama seviyelerini geçmesi yükseliş için oldukça kritik bir hareket olabilir.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 3,44 oranında değer kazanırken bu kazanç Bitcoin karşısında yüzde 1,79 seviyesinde gerçekleşiyor.

XRP 4 Ekim fiyat hareketleri

XRP dün gün sonuna doğru 52 sent seviyesinden başladığı yükseliş hareketini 55 sent sınırına kadar devam ettirdi. Sonrasında düzeltme hareketine giren XRP, yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 54 sentin hemen altında hareket ediyordu.

XRP’nin mevcut konumu saatlik 100 ve 200 ortalamalarının altında olduğu için negatif bölgede olduğunu görüyoruz. Geçmiş fiyat hareketler referans alınarak bakıldığında bu saatlik hareketli ortalamalarda genellik anlamlı tepkiler veren XRP’nin gün içerisinde bu seviyeler üzerine çıkabilmesi kazanımlarının artmasına neden olabilir.

Düşüş senaryosunda ise 52 sent önemli bir destek seviyesi olarak karşımıza çıkarken bu seviyenin altına sarkma durumu 50 sentin altına düşmesine neden olabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik XRP/USD grafiğinde düşük seviyelerde seyreden MACD, şu an için pozitif bölgede bulunuyor. Stokastik göstergeye baktığımızda ise aşırı alım bölgesinden çıkmak üzere olduğunu görüyoruz. Stokastik göstergenin bu durumu bir miktar gerilemeyi işaret ediyor olabilir. 57 seviyesinde bulunan RSI ve 100 seviyesine yakında olan CCI ise mevcut trendin gücünü koruduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin