XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 3 Eylül fiyat görünümü: XRP için kritik seviye hareketli ortalamalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 3 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli seviyeleri şu şekilde belirledik:

  • XRP 35 sent seviyesinin üzerini gördükten sonra bu seviyeden kısa vadeli bir düşüş trendine girdi.
  • XRP düşüş trendi ile saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamalarının altına sarkarak 33 sent seviyesine kadar geriledi.
  • Kripto para 3 Eylül sabah seansında ise yeniden hareketli ortalamaların üzerine çıkmak için mücadele ediyor.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 2,10 oranında düşüş yaşarken Bitcoin karşısında 2,24 oranında değer kaybı yaşıyor.

XRP 3 Eylül fiyat hareketleri

XRP Ağustos ayı biterken 0,3230 dolar seviyesinde dip gördükten sonra yükseliş hareketini 0,3540 dolar seviyesine kadar sürdürdü. Sonrasında gelen satışlar, 0,3430 seviyesinin kırılmasına neden oldu ve yükseliş eğilimi sonlandı.

Şu an ise kısa vadeli bir düşüş eğiliminde bulunan piyasanın üçüncü en büyük kripto parası, önemli destek seviyesi olan saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların altında indiği görüldü. Önceki hareketlerde bu seviyelere tutunmayı başaran XRP, sabah hareketlerinde ise yeniden ortalamaların üzerine çıkma mücadelesi veriyor.

Eğer gün içi işlemlerde alıcı yönlü bir baskı devam ederse dinamik direnç seviyeleri olan ortalamalar kırılabilir ve düşüş trendinin bozulduğunu görebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

Düşüş trendinin başlaması ise negatif görünüme geçen MACD, yeniden “0” seviyesinin üzerine çıkması yükselişin teyidi olarak algılanabilir. Öte yandan stokastik osilatörün öğleye doğru gerçekleşen fiyat hareketi ile aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olduğunu görülüyor. Bu yükselişin devamı için ilk gösterge olarak kabul edilebilir. RSI ise hafif yükseliş eğilimi gösteriyor fakat hala 50 seviyesinin altında bulunuyor. Trend gücünü gösteren CCI ise – 85 seviyesi ile zayıf bir görünümde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin