Cardano (ADA) ve Monero (XMR) gelecek vaat ediyor
Cardano (ADA) ve Monero (XMR) gelecek vaat ediyor

Araştırma: Cardano (ADA) ve Monero (XMR) gelecekte en değerli kripto paralar olacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Satis Grubu’nun analisti Sherwin Dowlat tarafından yazılan, Crypto Asset Market Coverage Initiation başlıklı yeni bir rapor yayınlandı. ICO Examiner’a göre, rapor önde gelen kripto paraları analiz etmeyi amaçlıyor. Raporda, özellikle dikkat çeken detaylar ise Cardano (ADA) ve Monero (XMR) hakkındaki görüşler oldu.

Cardano (ADA) ve Monero (XMR) gelecek vaat ediyor

Yaklaşımlarında üç farklı model kullanılarak yazılan rapor, ekonomik hız ve zımni hız gibi ölçümleri kapsıyor. Rapor, belirli şartların yerine getirilmesi durumunda Cardano‘da güçlü bir artış bekliyor. Dowlat, ayrıca raporunda gizlilik odaklı kripto para birimlerinin önde gelen Monero (XMR) ve ZCash (ZEC)‘in potansiyel faydalarını araştırıyor. Son olarak, Dowlat bu para birimlerine olan talebin öncelikle yasadışı faaliyetle teşvik edileceği sonucuna varıyor. Dowlat, bu iki kripto para arasında Monero projesinin daha çok tercih edileceğini şu sözlerle anlatıyor:

Gizlilik pazarı kullanıcı tabanı, büyük olasılıkla daha aktif kod tabanı geliştirmeye sahip ağlara güvenecek. Monero’nun pazarın yaklaşık %60’ını kapsaması muhtemel. ZCash ise %20 civarında olacak.

Raporun çeşitli varsayımlara dayandığını ve raporda dile getirilen fikirlerin tamamen araştırma sahibe ait olduğunu belirtmek önemli. Yani spekülatif olsa da, rapor bu para birimlerinin potansiyeli hakkında kısaca bilgi sunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin