XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 29 Ağustos fiyat görünümü: XRP’nin 35 sent ısrarı devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 29 Ağustos fiyat hareketleri için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • XRP dünkü fiyat hareketlerini pozitif bir çerçevede tamamladı. Fakat yeni gün ile beraber düşük miktarda bir düzeltme yaşadı.
  • Yaşanan düzeltme hareketi XRP’nin genel yükselişini bozmazken bu gevşeme 0,3450 seviyelerinde kendine taban buldu.
  • Kısa vadede direnç oluşturan 35 sent baremi, dün kayda değer sürelerde aşılmasına rağmen bu seviyeye tutunma da başarılı olamayan XRP yeniden geri geldi.

XRP, son 24 saatlik zaman diliminde CoinMarketCap verilerine göre yüzde 2,45 gibi bir oranda değer kazanırken, Bitcoin karşısında değerini korumayı başardı.

XRP 29 Ağustos fiyat hareketleri

Yaklaşık 5 günlük bir zaman diliminde kanal hareketleri gösteren XRP, kanalın üst çizgisi olan 0,3290 dolar seviyesini aştıktan sonra hızlı bir yükseliş hareketi gösterdi. Bu yukarı yönlü eğilim ise 0,35 dolar direnci ile karşılaşarak bir mola verdi.

35 sent barajında satıcılar ile karşılaşan XRP’nin bu seviyeden geri çekilmesinin de sınırlı kaldığı görülüyor. Öyle ki mevcut düzeltme hareketi 0,3450 seviyesinde destek bulup bu noktada sonlanma sinyali veriyor.

Güne düşüş hareketi ile başlayan XRP’nin ise kısa vadede yeniden yükselişine dair düşük sinyaller vermesi de dikkat çekiyor. Ayrıca belirtmek de fayda var ki kripto parada görülen düzeltme hareketleri henüz XRP’nin genel yükseliş trendini bozacak bir büyüklüğe sahip değil. Fakat gün kapanışının 34 sent altında kalması kayıpların hızlanmasına da neden olabilir.

Olumlu senaryoda ise bugün yeniden 35 sent barajını geçmeyi deneyeceğini düşündüğümüz XRP’nin bu seviye üzerindeki gün kapanışları kazanımların artması için oldukça kritik.

XRP için önemli teknik göstergeler

Son düşüş ile birlikte negatif görünüme geçen saatlik MACD gün içi olumlu bir görünüm gösterebilir. Stokastik gösterge ise sabah işlem saatlerinde aşırı satım bölgesinde olup bu bölgeden çıkması akabinde XRP’nin hızlı bir yükselişini görebiliriz. Bunu RSI 50’nin üzerindeki değeri ile desteklerken, CCI göstergesi negatif değeri ile henüz güçlü bir trend sinyali vermiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin