XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 27 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dünkü yükseliş hareketinde 0,5740 dolar seviyesini gördükten sonra yeni bir düşüş trendine girdi.
  • Dün gün ortasında gelen bu satış baskısı fiyatın 0,5118 dolarda konumlanan saatlik 200 HO’ya tutunmasını sağladı.
  • 200 HO seviyesinden yeniden yükselişe geçen XRP, yeni günde henüz düşüş trend çizgisini kırabilmiş değil.

XRP dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2,5 oranında değer kaybederken bu düşüş Bitcoin karşısında şu an yüzde 2,39 oranında gerçekleşiyor.

XRP 27 Eylül fiyat hareketleri

Ay sonuna doğru oldukça volatil hareketlerine şahit olduğumuz XRP, zaman zaman kripto piyasalarından ayrışan fiyat hareketleri gösteriyor.

XRP’nin şirketi olan Ripple’deki gelişmeler bu ay XRP’nin aşırı dalgalanmasına neden olurken, genel olarak olumlu gelişmelerin fiyatlandığı kripto piyasasında gelen kar satışları yükselişi baskılıyor.

Dün yeni bir yükseliş dalgasına girdiğini gördüğümüz XRP’nin 57 sent seviyelerinde gelen satışlarla kısa vadede yeniden düşüşe geçmesi bu dalgalı seyrin bir miktar daha devam edeceğinin bir göstergesi olarak karşımıza çıktı.

Dün öğleden sonraki işlemlerde düşüşe geçen XRP ise günü saatlik 200 HO’nun sağlam bir destek olarak çalışması ile bu önemli seviyenin üzerinde kapaması, kripto para için olumlu algılanabilir.

Tüm bu gelişmeler bugünün fiyat hareketleri için büyük bir öneme sahip olacak olup, 200 HO’nun yeniden güçlü bir destek noktası olarak çalışması XRP’nin bu seviyeden düşüş trend çizgisini kırıp yeni bir yükseliş dalgasına girmesine neden olabilir.

Mevcut fiyat hareketleri aynı zamanda azalan üçgen formasyonunun oluşmasına da neden oldu. Ve sabah seansında bu üçgen formasyonunun sonuç vermesi bekleniyor.

XRP’nin üçgen formasyonundan çıkış hareketine göre gün içi yönü tayin edilebilir. Eğer 200 HO’ya da denk gelen üçgenin alt tabanı kırılırsa, XRP için düşüş hareketinin derinleşmesi beklenebilir. Öte yandan üst azalan çizginin kırılması yeni bir yükseliş trendine girme konusunda tetikleyici olabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Güne düşüş ile başlayan XRP’nin etkisi ile saatlik MACD kısa vadede sat sinyalinde görünüyor. Stokastik göstergenin konumuna baktığımızda ise aşırı satım bölgesine doğru ilerlediğini görüyoruz. RSI ve CCI ise mevcut konumları ile şu an için düşüşü destekleyen diğer göstergeler olarak duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin