BlockMedx ve CryptoCurve uygulama içinde cüzdan hizmeti sunacak
BlockMedx ve CryptoCurve uygulama içinde cüzdan hizmeti sunacak

BlockMedx, cüzdan teknolojisi lideri CryptoCurve ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain pharma teknoloji şirketi BlockMedx (MDX), cüzdan teknolojisinde yenilikçi olan CryptoCurve ile ortaklık anlaşması yaptı.

BlockMedx ve CryptoCurve uygulama içinde cüzdan hizmeti sunacak

CryptoCurve, cüzdan teknolojisinde yenilikçi bir lider olarak bilinir. CryptoCurve, Wanchain dahil olmak üzere yeni nesil Blockchain platformları için uygulamalar geliştiriyor. MDX şu anda hastalarına yardım için ödeme bazlı teşvikler sunuyor. Bu iki şirket ortak olarak, MDX mobil uygulaması için kullanıcılarına doğrudan uygulama içinde erişebilecekleri bir cüzdan hizmeti oluşturmayı planlıyorlar. Böylece CryptoCurves cüzdan hizmetleri ilk defa bir uygulamada kullanılacak. CryptoCurve CEO’su Josh Halferty ortaklık hakkında şu açıklamaları yaptı:

Misyonumuz, Blockchain teknolojisinin benimsenmesini arttırmak. Bunu yapmamızın en önemli yollarından biri, BlockMedx gibi yeni ve yenilikçi uygulamaları desteklemek ve cüzdan entegrasyonu hizmetleri sunmak. Misyonumuzla uyumlu yeni şirketleri destekliyor, CryptoCurve için yeni fırsatlar yaratıyoruz.

MDX tokeni, Curve Cüzdan kullanıcılarına  ödül olarak sunulan ilk tokenlerden biri

BlockMedx CEO’su Michael Brunner da ortaklık konusunda şunları söyledi:

CryptoCurve ile ortaklık yapmak bizim için kolay bir karardı. Çünkü CryptoCurve, bir cüzdanda aradığımız tüm özelliklere sahip ve bunları kullanıcılarımıza sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu iki şirket arasındaki ortaklık, Wanchain ve WanLabs hızlandırıcı programına olan karşılıklı bağlantıları nedeniyle çok kolay gelişiyor. Bu ortaklık nedeniyle BlockMedx’in MDX tokeni, Curve Cüzdan kullanıcılarına bir ödülü olarak sunulan ilk tokenlerden biri olacak. Depolama özelliği, kullanıcılara CURV token ödüllerini almak için cüzdan içinde paylaştırmalarına izin verecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin