XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP 26 Eylül fiyat görünümü: XRP 50 sente tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 26 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP dün 44 sent seviyesini gördükten sonra bu seviyeden güçlü bir alış gördü. Ve 55 sente kadar yükseldi.
  • Dün gün sonuna doğru gelen bu yükseliş XRP’de hafif bir toparlanma yaşanmasına neden oldu.
  • Yeni güne düşüşle başladıktan sonra ise yeniden toparlanmayı başaran XRP şu an 50 sentin üzerinde işlem görüyor.

XRP dolar karşısında son 24 saatlik fiyat hareketlerine göre yüzde 16,34 oranında yükseliş gösterdi. Bu yükseliş Bitcoin paritesine ise yüzde 16 oranında yansıdı.

XRP 26 Eylül fiyat hareketleri

Geçen hafta rekor fiyat hareketleri gösteren XRP sonrasında kademeli düşüşe geçerek dün en son 44 sent seviyesinde dip yaptı. Bu seviyeden gelen alışlar XRP’nin dolar karşısında yaklaşık yüzde 26 gibi büyük bir oranda artmasına neden oldu. Ayrıca belirtmek gerekir ki bu artış 24 saat ortalamasında yüzde 16 olarak yansıdı.

Son kısa vadeli ralli ayrıca XRP’yi oldukça kritik bir noktada olan 200 HO (50 sent) seviyesinin de üzerine taşıdı. Ve bu noktayı kendisine psikolojik destek yapmayı başardı. Yazımız yayına hazırlanırken ise 0,5340 dolar seviyesinde olan XRP, 100 HO direncini geçmek için mücadele ediyor. Bu seviyenin üzerindeki saatlik kapanışlar XRP’nin gün içi kazanımlarını daha da artırabilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin son yükselişe tepki vererek pozitif bölgede devam etmesi yükselişin devamı için olumlu bir gösterge olarak dikkat çekiyor. Stokastik göstergesinin aşırı alım bölgesine henüz girdiği sabah saatlerinde dalgalı seyir ile yükselişi desteklemesi beklenebilir. Bu durumu ise 63 seviyesinde bulunan RSI ve 100 seviyesinin üzerinde bulunan CCI, trendin güçlü olduğunu göstermesiyle destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin