ONEm Communications kripto paraları banka olmadan sunacak
ONEm Communications kripto paraları banka olmadan sunacak

ONEm Communications Afrika’da SMS ile kripto para ticaretini başlatacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil teknoloji startup ​​şirketi ONEm Communications, hibrid kripto para birimini Afrika‘daki kitlelere ulaştırmak için çalışma başlattı. Token, kullanıcılar arasında SMS veya uygulama kullanarak cep telefonu üzerinden aktarılabilen internet parası olacak.

ONEm Communications kripto paraları banka olmadan sunacak

ONEm, mCoin’in lansmanı ile hedeflerini hayata geçirmeye başladı. Projenin odak noktası, kripto paraları milyonlarca Afrikalıya arada banka olmadan sunmak. ONEm Communications, insanların mobil cihazlarla iletişim kurmasına ve bilgiye erişmesine olanak tanıyan bir ekosistem oluşturuyor. Ayrıca ONEm mobil hizmetlere odaklanan, Londra merkezli bir teknik girişim. ONEm CEO’su Christopher Richardson, Afrika’daki projenin, imkanları genişleten basit ve etkili araçlar sunarak mutluluğu ve sevinci arttıracağını düşünüyor.

mCoin, Afrika’yı projenin başlangıç noktası yapacak

mCoin, Afrika’yı başlangıç ​​noktası olarak dünya çapında tanıtmayı düşünüyor. mCoin, dijital parayı ONEm cüzdan ile SMS yoluyla gönderme yeteneğini entegre eden ilk proje olacak. Cüzdan soğuk bir saklama cüzdanı gibi çalışır ve internet bağlantısı gerektirmez. mCoin şu anda birkaç Afrika ülkesinde 80.000’den fazla üyeye sahip ve gelecekte telefon kredisi kullanarak token satın alma işlemleri yapmak istiyor.  Ayrıca hedefleri arasında büyük borsalarda listelenmek de bulunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin