XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 25 Eylül fiyat görünümü: XRP geri gelmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 25 Eylül fiyat görünümü öncesi dünkü fiyat hareketlerini özetlersek,

  • XRP 56 sent fiyatından başladığı dünkü fiyat hareketine genel bir düşüş grafiği çizerek günü 0,4670 seviyelerinde kapattı.
  • Son düşüş hareketi ile ise kazanımının yaklaşık yüzde 42’sini geri verdiğini görüyoruz.
  • Dün yaşanan düşüş aynı zamanda XRP fiyatının 100 ve 200 saatlik hareketi ortalamaların altına çekilmesini sağlayarak düşüş trendinin hızlanmasına neden oldu.

XRP son 24 saatlik fiyat hareketinde ise dolar karşısında yüzde 20’ye yakın ağır bir kayıp ile şu an için 0,4487 fiyatından işlem görüyor. Bitcoin karşısında ise bu kayıp yüzde 16 seviyelerinde gerçekleşiyor.

XRP 25 Eylül fiyat hareketleri

XRP dünkü düşüşün etkisi ile yeni güne de düşüş ile başladı. Dün itibarıyla saatlik hareketli ortalama seviyelerine tutunamayan XRP, böylece bu seviyelerin altında kalarak düşüşünü de teyit etmiş oluyor.

0,44 dolar bandında seviyesi ile de geçen hafta direnç olarak karşımıza çıkan bölgede tutunamaya çalışan XRP, eğer 44 sent seviyesine de tutunmayı başaramazsa düşüşünü daha da hızlandırabilir. Ve gün içerisinde bu kırılımın gerçekleşmesi XRP’nin 0,4280 seviyelerine kadar inmesine neden olabilir. Daha geniş perspektifte daha net görülen fiyat hareketlerine baktığımızda bunu daha iyi anlayabiliyoruz.

Öyle ki açılış ve kapanış fiyatlarına göre geçen haftanın 32 sent dip ve 60 sent seviyesi tepe noktası olarak baz alındığında 4 saatlik grafikte fiyatın 0,4280 dolar seviyesine kadar düzeltme yapması normal karşılanabilir. Bu seviyenin altında ise ilk durak 4 saatlikte 100 ve 200 HO seviyesi olan 36 sent gibi gözüküyor.

Diğer yandan XRP gün içinde bu destek alanına tutunur ve bu dar kanalın üst bandı olan (aynı zamanda 200 HO) 0,49 dolar seviyesini geçmeyi başarırsa kazanımlarını hızlandırabilir. Fakat yüzde 12 gibi bir yükselişe denk gelebilecek olan bu hareketin bu gün düşük olan işlem hacimleri ile meydana gelmesi yüksek olasılık olarak durmuyor.

Yine de gün içerisinde grafikte belirttiğimiz kanal içerisinde kalması olumlu değerlendirilebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD negatif bölgede bulunurken, 0 seviyesinin üzerine çıkması yeni yükselişleri işaret edebilir. Stokastik osilatöre baktığımızda aşırı satım bölgesi etrafında dalgalı hareketlerini görüyoruz. Kısa boyutlu bu dalgalı hareketlerin fiyatın düşüş yönlü aşağı doğru salınımına işaret ediyor. Ayrıca RSI ve CCI’nın da düşük seviyeleri bu hareketi destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin