14 Eylül Stellar Lumen fiyat analizi: XLM için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
14 Eylül Stellar Lumen fiyat analizi: XLM için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Stellar Lumens fiyatı yüzde 10’dan fazla düştü: İşte XLM’ye yönelik fiyat tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens fiyatı bugün %10’un üzerinde düşüş gösterdi ve yazım sırasında 0,23 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son düşüşe rağmen, mevcut XLM seviyeleri sadece 4 gün önceki verileri gösteriyor. Stellar için 2018’in sonundan önce heyecan verici gelişmeler bekleyen yatırımcılar hala var. Bunlar, Stellar Lightning Network’ün lansmanı ve State Channels’nın  tanıtılmasını kapsıyor.

İki önemli Stellar Lumens fiyatı tahmini

Herkes kripto para fiyat tahminlerini sever. Bu nedenle yazımıza “aamonkey” tarafından derlenen aşağıdaki aşırı iyimser grafikten başlayalım:

Dalga analizini kullanan grafik, Stellar’ın yeni yükseliş hareketinin ilk dalgasını henüz tamamlamış olması gerektiğini gösteriyor. Analistlere göre, kripto para piyasalarında kesinlikle bir boğa düzeltmesi var ve yatırımcılar giderek daha sabırsızlanıyorlar. Oldukça az sayıda altcoincinin bu önemli çift haneli fiyat artışlarını görmesi, boğalar için iyi bir işaret. İyimser kalmak harika, ama gerçekliği gözden kaçırmamak önemli.

Kaynak: Tradingview
Kaynak: Tradingview

CryptoMarket360 bu grafikten hareketle, fiyat görünümünde bir SHORT pozisyonuna işaret ediyor. Grafik, Stellar’ın fiyatının kırmızı trend çizgisi boyunca tersine döndüğünü ve patlak verdiğini gösteriyor. CryptoMarket360, fiyatın 0,24 doların altına düştüğü takdirde, o zaman kırılma noktasına kadar (0,20 dolar olan) bir düşüş gerçekleşeceğini iddia ediyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin