XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 25 Ağustos fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 25 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP fiyatı dolar karşısında 0,3320 dolar seviyesine yükseldikten hareketli ortalama seviyelerine tutunamayarak 0,3240 seviyelerine geri döndü.
  • Son düşüş hareketi dün akşam saatlerinde başlayan yükselişin düzeltmesi niteliğini taşıyor.
  • Kritik seviyelerde bulunan XRP 0,3240 dolar seviyesine tutunmayı başarırsa yükselişine devam edebilir.

XRP son 24 saatlik fiyat hareketlerinde ise dolar karşısında sabit kalırken Bitcoin karşısında ise yüzde 2,44 oranında bir düşüş yaşıyor.

XRP 25 Ağustos fiyat hareketleri

XRP, dün akşam saatlerinde kripto para piyasalarına giren fonlar ile birlikte bir yükseliş hareketine başladı. Tarihi düşüşünün ardından toparlanma hareketleri gösteren kripto para son 10 günlük fiyat hareketlerinde 0,31 dolar seviyesini sağlam destek noktası olarak belirleyerek zaman zaman bu seviyelere kadar inmesine rağmen sağlam yükselişlerine şahit oluyoruz.

Geçtiğimiz hafta oldukça dalgalı hareketlerine şahit olduğumuz XRP’nin 35 sent zirvesi sonrası 30 sent seviyesinde dip yapması ile haftanın sonlarına doğru bir bant hareketine girdi.

Bugünkü fiyat hareketleri ise günün ilk saatlerinden itibaren hafif yükseliş ile başladı. Bu yükseliş XRP’yi saatlik grafikte gördüğümüz 100 ve 200 HO seviyelerinin üzerine taşısa da 0,3320 dolar seviyelerinde satıcıların ortaya çıkması XRP/USD paritesinin gerilemesine neden oldu.

Günün geri kalanında 0,3240’da sağlam bir destek seviyesi oluşturan XRP’nin bu seviyeden alıcı bulması durumunda yeniden yükselişe geçebileceği görülüyor. Saatlik 100 hareketli ortalamanın oldukça yakın seyrettiği 200 basit hareketli ortalamayı aşağıdan yukarı doğru kesmesi durumda ise XRP’nin kazanımları hızlanacaktır.

XRP için önemli teknik göstergeler

Sabah saatlerindeki düzeltme hareketi ile saatlik MACD “0” değerinin altına inerek negatif bir görünüm sergilerken, stokastik gösterge de dalgalı bir görünümde aşırı satım bölgesi sınırında bulunuluyor. Ayrıca belirtmek gerekir ki düşüşe geçen RSI’nın 50 seviyesi üzerine henüz çıkarak bir dönüş yapması ve önümüzdeki bir iki saat diliminde bu seviyenin üzerinde kalması, XRP’nin yeniden yükselişe geçebilmesine işaret edebilir. Aynı zamanda trendin henüz zayıf olduğunu gösteren CCI düşük de olsa yukarı yönlü bir görünüm vermeye başladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin