XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 20 Ağustos fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 20 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • XRP hafta sonu hareketlerinde 0,3740 dolar seviyelerine kadar yükseldi.
  • Son yükselişin düzeltmesi ise 0,3141 dolar seviyesinde sonlandı.
  • Düzeltmenin beklenen seviyelerde kalması XRP’nin dolar karşısında yeniden yükselmesini sağladı.
  • XRP fiyatı haftaya dolar karşısında 0,35 – 0,33 dolar bandındaki hareketleri ile başladı.

XRP yazım zamanında son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1,87 oranında artış kaydetti. Bitcoin karşısında ise yüzde 1.70 oranında değer kazandı.

XRP 20 Ağustos fiyat hareketleri

XRP Ağustos başında başlayan keskin düşüş hareketi sonrası geçtiğimiz hafta ortası başlayan ilk ciddi artışını gerçekleştirdi. Bu son yükseliş hareketi ise 0,45 dolar seviyelerinden başlayan düşüşün pozitif yönlü düzeltmesi olarak görülebilir.

Hafta sonu hareketlerinde görülen düşüş ise yine son yükselişin kar alışları olarak değerlendirilebilir. Bu hareketin ise 0,3140 seviyelerinde sınırlı kalması XRP’nin yükselişine devam edebileceği sinyalini de veriyor. Ayrıca görülen bu son dalgalanmalar saatlik grafikte 100 HO’nun 200 HO üzerine çıkmasını da sağladı. Bu görünüm ise yükselişinin devamının düşüşe oranla daha yüksek ihtimal olduğunu gösteriyor.

Öte yandan mevcut fiyat hareketlerinin bu basit hareketli ortalamaların oldukça olumlu bir fiyat aralığı ile yukarıdan seyretmesi, XRP için başka bir olumlu gelişme olarak değerlendirilebilir.

Olası düşüş senaryosunda ise XRP, 100 ve 200 HO seviyesine tutunamaması durumunda düşüş hareketlerini hızlandırabilir.

Fakat yukarı yönlü hareketin daha olası gözüktüğü görünümde kısa vadede destek seviyesi olan 0,3350 dolardan başlayabilecek bir hareket, son zirve olan 0,3740 seviyelerinin yeniden test edilmesini sağlayabilir. Fakat bu noktadan önce 0,35 dolar bandında bir dirençle daha karşılaşabileceğini görüyoruz.

Şu an için önemli teknik göstergeler XRP için negatif görünümde olsa da bu göstergelerin artıya döneceği fiyat seviyeleri dikkatle takip edilmelidir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin