XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 14 Eylül fiyat analizi: XRP 30 senti görebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 14 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli olabilecek gelişmeleri şu şekilde özetledik:

  • XRP 25 sent bandına kadar geriledikten sonra toparlanma hareketleri ile 28 sent seviyesinde kadar yükseldi.
  • 28 sent bandında direnç ile karşılaşan XRP, güne yatay hareketler ile başladı.
  • XRP eğer gün içerisinde 0,2850 fiyatının üzerine çıkmayı başarırsa hafta sonu hareketlerinde 30 sente doğru bir sıçrama yapabilir.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 3,67 oranında değer kazanırken bu artış Bitcoin karşısında yüzde 1,48 oranında gerçekleşti.

XRP 14 Eylül fiyat hareketleri

XRP son yükseliş hareketi ile beraber fiyatını 0,2850 seviyesine kadar taşımayı başardı. Yeni gün ile beraber yatay fiyat hareketleri gösteren kripto para, şu an 0,2780 civarında fiyatlandığı görülüyor.

Öte yandan XRP/USD grafiğini 4 saatlik zaman diliminde izlediğimizde daha tutarlı sonuçlara ulaşabiliyoruz. XRP’nin son olarak düşmeye başladı 0,33 sent seviyesi ile dip yaptığı 0,2532 dolar seviyesi referans alınarak belirlenen Fibonnacci düzeltme seviyelerine baktığımızda XRP’deki düşüş sonrası teknik olarak toparlanmanın hangi seviyelere kadar olabileceği hakkında fikir edinebiliyoruz.

Buna göre; yükseliş hareketinin normal şartlar altında Fib61,8 seviyesi olan 30 sent bandına kadar olması muhtemel gözüküyor. Şu an ki seviyesinden yaklaşık yüzde 7 oranında bir artışa denk gelen bu yukarı yönlü hareketin başlaması için ilk olarak XRP’nin 0,2850 seviyesinin üzerine çıkması beklenebilir.

Diğer yandan olası bir düşüş hareketinde ilk destek noktası olarak 0,2750 dolar takip edilebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Önemli teknik göstergelerde MACD saatlik görünümde 14 Eylül öğle saatlerinde “0” seviyesinin altına inerek bir satış sinyali veriyor. Aşırı satım bölgesine geçen Stokastik gösterge de aynı şekilde negatif bir görünüm sergilerken, RSI ve CCI indikatörlerinin de aynı şekilde yönlerini aşağı çevirdiğini görüyoruz.

Alış işlemi için bu önemli indikatörlerinin yukarı yönlü hareketleri dikkatle takip edilmeli.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin