Bitcoin Cash stres testi sonuçları

En değerli 6 Bitcoin Cash cüzdan adresleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık Bitcoin Cash ilk yılını başarıyla atlattı, projenin zengin listesine bakmak için iyi bir zaman. Sayılar bu aşamada Bitcoin’in kendisine benziyor. Bir adres açıkça diğerlerinden çok daha fazla kripto para tutuyor, ancak orada çok sayıda “varlıklı” BCH tutucusu var gibi görünüyor. Aşağıdaki altı Bitcoin Cash cüzdan adresleri göze çarpıyor. Ancak, bu Bitcoin Cash cüzdan adresleri piyasadaki çeşitli borsalardan birine ait olabilir.

En değerli top 6 Bitcoin Cash cüzdan adresleri

6- The 48 milyon dolar Wallet

Bitinfo listelerine göre, şu Bitcoin Cash adresi “13trzcocngHQdEzRGjyqoSYNva17BmaJKt” şu anda 101,000 BCH’nin biraz altında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta veya ay boyunca kayda değer bir değişiklik görmedi. Görünüşe göre bu özel adres şu anda aktif olarak kullanılmıyor. Bu, kullanıcıların sürekli olarak bu tür büyük miktarları düzenli olarak piyasaya taşınmasını bekleyeceğinden, çok fazla soru ortaya çıkarıyor. En son işlem, BCH fiyatının 627.72 dolar seviyesinde yer aldığı 4 Kasım 2017’ye dayanıyor.

5- The 55 milyon dolar Club

Çok miktarda fon tutan bir başka tuhaf Bitcoin Cash cüzdan adresi 1EeBbBiJGvVzemoLodsrZxv9sEKq1dz1KT’dir. Yukarıdaki adrese göre daha az aktarım aldı ve herhangi bir yeni etkinlik oluşturmuyor. Yaklaşık 115.000 BCH’lik bir dengeyle, şu anda 55 milyon doların üzerinde bir değerde. Son işlem tutarı, bu yılın 4 Mart tarihine kadar olmasına rağmen, tutarı ihmal edilebilir.

4- Bordering on 60 milyon dolar

En kripto yatırımcılarının dikkatini çeken Bitcoin Cash adres stoklarının sıkıntısı yok. 124.000 BCH bulunduran1JCe8z4jJVNXSjohjM4i9Hh813dLCNx2Sy adresi son bir ay içinde hiçbir işlem yapmadı. Bu adresteki varlıkların değeri 60 milyon doları aşma üzere. Son işlem, Eylül, Ekim ve Kasım 2016’da gerçekleşen tek kayda değer transferler olmasına rağmen, 18 Ağustos 2017’ye kadar uzanıyor. Bu, Bitcoin Cash “forkunun” sadece 2017’de gerçekleşmesi ile biraz garip.

3- 63,8 milyon dolar and Counting

Son zamanlarda ek 24.903 BCH tarafından dengesini arttı Bir adres 1FoKDqYPGwHpPJTshTucY3FezMBGCYZ7FQ hızla zenginler listenin en üstüne çıkıyor. Bu adreste 132.000 BCH var ve artık neredeyse 64 milyon dolar değerinde. Bu değer muhtemelen önümüzdeki aylarda daha da artacak. BU cüzdan türü büyük olasılıkla bir borsa ile ilişkili gibi görünüyor.

2- The Multisig 70 milyon dolar Wallet

Bitcoin Cash zenginleri listesinin ilk 15’inde sadece bir çoklu görüşme adresi görmek oldukça ilginç. Cüzdan adresi 3DD91Qx1Tat7zGWhtcowXCFZTrePstERYu, 148.000’den fazla BCH içeriyor ve ilk işlemi birkaç hafta önce tamamlandığı için oldukça yakın zamana kadar bir bakiyeye sahip değildi. Geçtğimiz günlerde bile, hala nispeten büyük iki işlem gerçekleşti. Bu hızda, 75 milyon dolar değerinde BCH’ı aşmak hiç bir şekilde sorun değil. Bu büyük bir biriktirici ya da soğuk depolamaya yönelik bir borsa hareketi.

1- The 135 milyon dolar Big Dog

Bitcoin Cash cüzdan adresi, 19hZx234vNtLazfx5J2bxHsiWEmeYE8a7k şu anda tüm tedarikin %1,61’ini veya 134,6 milyon dolarlık Bitcoin Cash’i bulunduruyor. 278.000’den fazla BCH’yi elinde bulundurmak, çok sayıda gelen ve giden işlemleri üretmek demek. Şaşırtıcı bir şekilde, bu yılın haziran ayında 162.000’den fazla BCH’den kurtuldu. Bu durum, bu adresin bir madencilik havuzu, takas veya cüzdan sağlayıcısıyla ilgili olmadığını gösteriyor olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin