xrp 28 ağustos
XRP 28 Ağustos fiyat görünümü: XRP direnç seviyelerini tek tek kırıyor

XRP 14 Ağustos fiyat görünümü: XRP’de korkulan seviye görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 14 ağustos fiyatına dair önemli olabilecek detayları şu şekildedir:

  • Dün başlayan düşüş dalgası XRP’yi 30 sent seviyesinden 25 sent bandına kadar düşürdü.
  • Düşüş XRP özelinde olmayıp, kripto para piyasasından çıkan yüksek fon miktarı XRP’nin de düşüşüne neden oldu.
  • Son satış baskısının özellikle ABD işlem saatlerinin açılışı ile geldiğini görüyoruz.
  • XRP fiyatı 0,2580 dolarlık fiyatı ile büyük yükseliş öncesi fiyatlarına gerilemiş durumda

XRP son 24 saat içerisinde dolar karşısında yüzde 14.50’lik bir değer kaybı yaşarken, Bitcoin karşısında ise yüzde 8,39 oranında gerilemiş durumda.

XRP 14 Ağustos fiyat hareketleri

Kripto para sektörü Ağustos başından beri belirgin bir şekilde kan kaybederken, mevcut piyasanın ayı görünümü dışında XRP özelinde zaman zaman ayrışan fiyat hareketleri gözlemlemiştik. XRP fiyat tepkileri son zamanlar da piyasadan ayrışan yönde de olsa genel görünümünü devamlı düşüş yönlü olarak güncelledi.

Büyük umutlar bağlanan kripto piyasasının en büyük üçüncü kripto parası, bu seneki ayı piyasası görünümünden dolayı beklenileni veremedi.  Ve her geçen gün küçülmeye devam ediyor. Yakın zamanda 40 – 45 sent seviyelerini önemli destek olarak gördüğümüz coin, aslında bu seviyelere tutunamayarak 25 sent sinyalini vermeye başlamıştı.

Son düşüş dalgası ile de 30 sentten büyük miktarlarda kayıp yaşayarak 25 sent radarına girdi. Ve maalesef henüz bu seviyelerde tutunacak belirgin bir destek görünmüyor. Satış baskının devamı ise XRP fiyatının dolar karşısında 20 sente doğru ilerlemesini sağlayabilir.

Öte yandan kripto piyasalarında rüzgârın hızlı değişebileceği gerçeği de göz ardı edilmeden, piyasaların yakından takip edilmesi oldukça önemlidir. Zor bir ağustos ayı geçirilirken ve kripto paralar bu kadar ucuz hale gelmişken, Ağustos sonrası belirli seviyelerden yeni alıcılar ile karşılaşabiliriz.

Bundan dolayı yılın dördüncü çeyreği geçen sene olduğu gibi kripto para piyasaları ve dinamikleri yüksek olan XRP için yılın geri kalanından çok daha farklı geçebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin