ethereum 14 ağustos
Ethereum 14 Ağustos fiyat görünümü: ETH bu sefer dönemedi!

Ethereum 14 Ağustos fiyat görünümü: ETH bu sefer dönemedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 14 Ağustos fiyat görünümü için önemli olabilecek seviyeler şu şekilde belirlenmiştir:

  • Ether dün akşam gelen satış dalgası ile 300 doların altına gerileyerek 250 dolar seviyelerine kadar geriledi.
  • Günlük gelen satış dalgaları ETH’nin her geçen gün dolar karşısında değer kaybetmesini sağlıyor.
  • Hafta sonu gelen son fon girişi ise dün akşam ki hareketler ile erimiş oldu.

Ether fiyatı, son 24 saatlik zaman dilimin dolar karşısında yüzde 16,64 gibi oldukça yüksek bir oranda kayıp verirken, Bitcoin karşısında ise yüzde 11.55 oranında değer kaybetti.

Ethereum 14 Ağustos fiyat görünümü

Ethereum hafta sonu yaşadığı son ufak çaplı yükseliş sonrası yatay bir fiyat hareketine girmiş ve dün akşam saatlerinde kadar 310 doların üstünde tutunma çabası gösteriyordu. Fakat kripto para piyasalarından başlayan fon çıkışı Ether’in de ağır bir şekilde ve hızlıca 300 doların altına gerilemesine neden oldu.

Mevcut düşüş hareketinin ise dün grafik ile belirlediğimiz ana düşüş trend çizgisinin kırılamaması sonrası geldiği de dikkat çekici başka bir nokta olarak duruyor.

Son gelen satış baskısı ile ETH fiyatı dolar karşında 250 dolar seviyesine kadar geriledi. Sonrasında gelen ufak çaplı düzeltme ile ETH/USD kuru yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 262 dolar seviyesinde bulunuyordu.

Ethereum için bu düşüşler oldukça ağır kayıplar vermesine neden olurken, toparlanma için ise elde tutulan bir veri bulunmuyor. Durumun böyle olması Ethereum için bu fiyat seviyelerinin kalıcı olmasına neden oluyor. Kısaca Ethereum için artık yeni fiyat dinamikleri üzerine konuşulacaktır.

Öyle ki mevcut gerileme ile birlikte fiyat büyük yükseliş öncesinin de altına gerilemiş olup, 200 dolar bandına doğru ilerliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin