XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 13 Ekim fiyat görünümü: XRP ana düşüş trendini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 13 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP, dün ayın en düşük fiyatını (38 sent) gördükten sonra hızlı bir toparlanma yaşadı.
  • Bu toparlanma ana düşüş trendi dışında yaşanan beklenmedik düşüş sonrası XRP/USD paritesinin normal seyre döndüğünü gösterdi.
  • Yükseliş yönlü hareketlerin ise aybaşından beri ana düşüş trend çizgisi altında kalması dikkat çekici bir unsur olarak duruyor.

XRP’nin son 24 saatlik zaman zarfında dolar ve Bitcoin karşısında durağan hareketlerinden dolayı değerini hemen hemen koruduğu görülüyor.

XRP 13 Ekim fiyat hareketleri

XRP düşüş dalgasının etkisi ile 38 sent seviyesine kadar indikten sonra bu seviyede alıcılar ile karşılaştı. Ana düşüş trendindeki bir toparlanma olarak nitelendirebileceğimiz hareket 0,4488 dolara kadar devam etti.

Toparlanma hareketi ise ana düşüş trendini kırma noktasında momentuma sahip olamamasından XRP fiyatının düşüş çizgisi altında devam ettiğini görüyoruz.

Bir yükselişinin teyidi ise grafikte görülen ana düşüş trendinin kararlı bir şekilde geçilmesi ile mümkün olacak gibi gözüküyor. Bu yüzden mevcut fiyat hareketlerinin bu şekilde devamı halinde önümüzdeki hafta bu seviyeye gelecek olan XRP’nin vereceği tepki dikkatle takip edilmelidir.

Öte yandan son düşüş XRP’nin 38 sent seviyesinde sağlam bir desteği olduğunu gösterdi.  Tüm bu görünüme göre hafta sonu sakin geçeceği tahmin edilen fiyat hareketlerinin yeni haftanın başlangıcı ile oldukça dalgalı bir seyir izlemesi muhtemel bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

Dünkü toparlanma hareketi 4 saatlik grafikte MACD’nin pozitif bölgeye geçmesini sağlarken yukarı yönlü hareketinin henüz devam ettiğini görüyoruz.

Yine 4 saatlik XRP/USD grafiğine baktığımızda stokastik osilatörün aşırı alım bölgesinde yatay seyrettiği görülüyor. Bu göstergenin aşırı alım bölgesinden aşağı yönlü kayması olasılığı XRP fiyatının düşen çizgiyi kıramayacağı anlamına gelir.

RSI ve CCI göstergelerinde baktığımızda ise düşük seviyelerdeki yatay hareketlerine rastlıyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin