featured
Bithumb Borsası, Singapur merkezli bir konsorsiyuma satıldı!

Bithumb Borsası, Süper Airdrop Festivali ile 5. doğum gününü kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bithumb Borsası, 8 Ekim’den itibaren bir sonraki duyuruya kadar “Süper Airdrop Festivali” düzenleyerek 5. yıl dönümünü kutlayacak.

Bithumb Borsası, Singapur merkezli bir konsorsiyuma satıldı!

Bithumb başka bir güzel haber daha duyurdu. Borsa, Singapur merkezli bir konsorsiyum olan BK Global Consortium’a 353 milyon dolar karşılığında satıldığının açıklanmasından sonra Süper Airdrop Festivali düzenleyerek 5. yıl dönümünü kutluyor. Festival boyunca, Bithumb 100 milyon won değerinde token ya da platformda kupon ve alım satım yapan katılımcılara günlük 8.800 dolarlık airdrop parası veriyor.

Kupon yaklaşık 8 dolar civarında ve hak kazanmak için katılımcılar Bithumb platformunda en az 1 saat ticaret yapmalı. Sadece en büyük 300 trader, her biri yetkinliğine bağlı olarak farklı miktarlarda airdrop alır.  Borsa resmi duyuruda yazılı olan “8 Ekim’den bir sonraki duyuruya kadar geçen süre” ibaresine atıfta bulunarak, airdrop festivalinin süresinden bahsetmiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin