XRP 27 Eylül
XRP 27 Eylül fiyat görünümü: XRP düşüş trendini kırabilecek mi?

XRP 12 Eylül fiyat görünümü: XRP yeniden 25 senti test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 12 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Kripto piyasasında yaşanan kan kaybı XRP’yi de etkileyerek fiyatının yeniden 25 sente düşmesine neden oldu.
  • XRP/USD paritesinde dün yaşanan düzeltme belirttiğimiz gibi sınırlı kalınca kayıpların artması kaçınılmaz oldu.
  • Tam bir ay önce aynı seviyelere (25 sent) kadar gerileyen XRP, buradan hızlı bir yükseliş yakalamıştı. Fakat bu seferki düşüşte piyasa sermayesi 15 Ağustos dip seviyesinin de altında seyrediyor.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde Bitcoin’den sonra diğer büyük kripto paralara karşı daha dirençli duruyor. Yine de dolar karşısında yüzde 3,68 oranında değer kaybederken, Bitcoin karşısındaki kayıp yüzde 2,71 oranında seyrediyor.

XRP 12 Eylül fiyat hareketleri

Eylül ayının başlaması ile kripto paralarda görülen genel düşüş trendi bugünde kendini yeterince göstermiş durumda. XRP’de bu genel düşüşten nasbini alan kripto paralar arasında. Fakat kripto paralar hemen hemen her zaman aynı yönde hareket etse de kimi zaman XRP’de ayrışma noktalarına şahit olmuyor değiliz. Örneğin, piyasa sermayesinin 187 Milyar dolar gibi yılın en düşük seviyesi rekorunu egale ettiği bugünde, XRP’nin düşüşünün diğer coinlere göre kısıtlı kaldığını görebiliyoruz.

Önemli coinlerde çift haneli oranlarda zararlar görülürken, XRP yüzde 3 civarında olağan bir düşüş yaşayarak, 25 sent bandına kadar geriledi.

Elbette XRP’nin bu seviyede dip yapıp yeniden yükselişe geçeceği konusunda kesin ifade kullanmak doğru olmaz. Fakat Geçmiş dönem verilerine baktığımızda Ripple’ın tokeninin bu seviyelerden bir toparlanma gördüğünü söyleyebiliriz.

Yine belirtmek gerekir ki toparlanma için XRP’nin iç dinamikleri tek başına yeterli olmazken piyasaya yeni fon girişinin olması ilk gerekçedir. Bu tarz olumlu bir rüzgâr eserse XRP’nin en hızlı toparlanan coinlerden biri olma ihtimali ise yüksek görünüyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP/USD saatlik grafiğinde MACD nötr konumda bulunurken Stokastik göstergesinin aşırı alım seviyesinden sert bir şekilde düşüşüne şahit oluyoruz. RSI ve CCI’da negatif seviyelerde seyrederken. Bu görünüm keskin fiyat dönüşlerini görebilme ihtimalini gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin