2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri

İşte 2019 için top 7 kripto para tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018, kripto topluluğunun çoğu için vahşi bir yolculuktu, ama önümüzdeki aylarda ne var? İşte 2019 için en iyi kripto para tahminleri sizlerle…

2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri

2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri

Bazı günler kripto için tüm kötü haberler geliyor. SEC önemli kararları açıklamaya devam ediyor. Ethereum ölçeklendirme sorunu herkesi kötü bir ruh haline sokuyor ve düzenleyici belirsizlik karışıklığa neden oluyor. Ancak günlük dalgalanmalar ve zayıf eller bir kenara, çok sıkı çalışmalar yapılıyor. İsviçre ve Malta gibi ülkeler düzenleme yolunda ilerliyorlar. Sağlam platformlar inşa ediliyor. Ve gerçekten kriptoya adanmış olanlar, pazarın durgunluğuna rağmen “her zamanki gibi iş” işaretini kapattılar. Ama önümüzdeki sene ve 2018’in üçüncü çeyreğine girerken neler bekliyoruz? 2019 için bu en iyi 7 öngörüye göz atın… Kendi düşünceleriniz nelerdir? Onları bizlerle paylaşmayı unutmayın!

  1. Menkul kıymet tokeni yılı

2017’nin tamamı düzenleyici müdahale korkusu olmaksızın tonlarca para biriktirmekle ilgiliyse, hesaplaşma günü geldi. ABD’de özellikle, SEC’te çoğu tokenlerin menkul kıymetler olduğu konusunda genel bir fikir birliği var. Ve olmasalar bile, insanlar sadece şansa sahip değiller.

Bu nedenle, STO’lar 2019’daki ICO’ları, tamamen değilse de, sonra büyük bir miktarda değiştirecek şekilde ayarlandı. Tüm ABD teklifleri, Reg D 506 (b) veya (c) uyarınca SEC kurallarına uygun olarak yapılacak; Reg A + veya Reg CF. Vellum Capital Eric Kovalak’ın CEO’su ve yönetici ortağı, konuya yönelik şunları söylüyor:

2019’da menkul kıymetler tokenlerinin ortaya çıkışı büyük bir oyun değiştirici olacak, bu da geleneksel VC endüstrisine ne tür bir e-posta gönderecek.

Block Chain işletme danışmanı BX3 Capital’in ortak kurucusu ve ortağı Kyle Asman, konuya yönelik şunları söylüyor:

Gelecek yıl menkul kıymetler tokenlerinin yılı olacak. İnsanlar, eşitlik, gelecekteki kâr payı ya da emlak gibi zorlu bir varlıkla bağlantılı olmayan varlıkların satın alınmasından bıktılar.

2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
  1. Yükselmeden önce daha fazla fiyat düşüşü

Muhtemelen, gök kuşağı ve kelebekler ile Bitcoin ve Ethereum’un fiyatlarda hızla yükselişini duymayı umuyordunuz.  Bu mutlaka olmayacak. En azından, yakın zamana kadar. Kovalak konuya yönelik şunları söylüyor:

En büyük kripto para birimleri yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerinden önce düşük fiyatları test edecek. Bitcoin’in 3.500 doların altına düştüğünü görmek mantıksız olmaz ve bence bu seviyelerde temel hikaye son derece cazip hale geliyor.

Başka bir düşüş için hazır mısınız? Kemerinizi bağlayın!

  1. Merkezi olmayan borsalar ve daha büyük güvenlik

Bu, geleceğe doğru hareket ederken hakimiyeti merkezi olmayan borsaların devralacağını düşünen sadece John McAfee değil. Eşler arası bir teknolojiyi merkezileştirmek için her zaman tam olarak doğru olmayan bir şey oldu.

Ancak, zayıf kullanılabilirlik ve işlem sınırlamalarından muzdarip olan ademi merkeziyetçi borsalar halen görevdekileri devirmek için mücadele ediyorlar. 2019, sadece tek bir arıza noktasına sahip olmanın bir çok borsadan geçtiği için yalnızca daha az işlem yapmakla kalmayıp kriptoyu daha güvenli kılmayı da değiştirecek.

  1. Kurumsal benimsenme

Ledger CEO’su Eric Larchevêque, konuya yönelik şunları söylüyor:

Şirketler gerçekten kripto paraların kapılarında. Yapabilecekleri kadar yatırım yapmayı bekliyorlar. 2019, Blockchain teknolojisini iş süreçlerine entegre eden büyük şirketleri görecek. Maliyet tasarruflarının, dolandırıcılık azaltmanın ve daha fazla verimliliğin faydalarını görmeye başlayacaklar.

Treon Teknolojisi’nin kurucu ortağı olan Khaled Khorshid, konuya yönelik şunları söylüyor:

2019’un, Oracle, Siebel, Clarify, SAP, Broadvision gibi kurumsal sistemlerin ve diğerlerinin şirketlerin iş süreçlerini otomatikleştirerek ve bütünleştirerek verimliliklerine bir sıçrama getirdiğinde 1999’a benzer olacağını tahmin ediyorum. 2019’dan başlayarak Blockchain teknolojisi, şirketleri veri yönetiminden bilgi çağına bir sonraki seviyeye taşıyacak. DApps odak noktası olacak.

  1. Kurumsal yatırımcılar sektöre akacak

Düzenleme sonunda, geleneksel yatırımcıların her şeye yetecek kadar rahat olduğu bir noktaya getirdiği gibi, kripto alanı patlayacak. Mevcut finansal sistemlere benzeyen projeler, Bitcoin Futures ve ETF’ler de dahil olmak üzere önce popülerlik kazanacak. Fcoin’in kurucusu Zhang Jian, konuya yönelik şunları söylüyor:

2019, borsadaki geleneksel yatırımcıların dijital varlıklara sıçradığı yıl olacak. Uygunluk standartları ve yönetmelikler, hem ulusal hem de uluslararası olarak Blockchain anlayışında olgunlaşmaya başlayacak. Bu özel düzenlemeler kamusallaştırılmaya ve kamuya yayılmaya başladıkça, yeni bir piyasa yapıcıları dalgası alana akacak.

2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
2019 için en iyi 7 kripto para tahminleri
  1. Ölçeklendirme çözümleri

Unchained Capital’ın kurucu ortağı ve CSO Dhruv Bansal,  konuya yönelik şunları söylüyor:

Günümüzde kripto para birimindeki en ilginç gelişme, Bitcoin’in Lightning Network ve Ethereum Plasması gibi Layer 2 çözümlerinin prototiplenmesi ve piyasaya sürülmesi. Kripto paranın yeterli yatırımcıları ve kullanıcıları çekmeye yetecek kadar şanslı olduğu, artan ücretlerin ve sınırlı iş hacminin ikili etkilerine kaçınılmaz olarak kapandığı ortaya çıktı.

Mevcut Blockchain’lerin ölçeklenebilirlik sorunlarının çözümü, yarışta kalmak için önümüzdeki yıl içinde ön ve merkeze gidebilmeli ve almalı. Dhruv Bansal,  konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’in Lightning Network’ü bu yılın başlarında kamuoyuna açıklandı ve aralarında 10k + ödeme kanalları bulunan 3000+ düğüm var ve neredeyse anında eşler arası işlemler için BTC’de 500 bin dolardan fazla kapasite sağlıyor.

Ethereum’un Plasma projesi henüz başlatılmamış, ancak lider geliştiriciler Vitalik Buterin ve Joseph Poon tarafından hazırlanan yeni bir makale, Ethereum’un Lightning Network’üne verdiği yanıtın yapısı ve tasarımı konusunda çok fazla ilerleme kaydedildiğini ortaya koyuyor.

  1. Kitle kabulü

2019 yılının, kripto para birimlerinin kitlesel benimsenmesinin olduğu yıl olacağına inanmak zor. Daha geniş ABD ve Birleşik Krallık halkı, Blockchain’i pek fazla bilmiyor. Eğer bilgi sahibiylerse de bunun yasa dışı bir şey olduğunu düşünürler. Büyük olasılıkla, daha geniş bir kullanım görmeye başladığımızda, Asya, önümüzdeki günlerde kitlesel itiraz için Blockchain çözümlerinin yeterli olgunluğa sahip olacağından şüpheleniyor olsa da, öncülük edecek.

Kripto topluluğundan gelen genel fikir birliği, gelecek yıl kripto kitlesinin benimsenmesinin aratacağı. Öncelikle ölçeklendirme çözümlerine, yatırımcıların satın almasına, kurumsal entegrasyona, sıkı güvenliğe ve elbette yönetmeliklere ihtiyacımız var. Ama 2020’de ne olacağını kim bilebilir?

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin