XRP fiyatı
Analistler % 12’lik sert düşüşe rağmen XRP fiyatından neden umutlu?

XRP 11 Ekim fiyat görünümü: XRP düşüşü daha da derinleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 11 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP’nin mevcut düşüş seyri piyasadan çıkan yüksek miktarlı fonlar ile daha da derinleşti.
  • Bir gecede yaşanan bu ağır düşüş XRP’yi 0,4660 dolar seviyesinden 40 sentin hemen altına kadar gerilemesine neden oldu.
  • XRP’nin bu ağır düşüşü ise 40 sent civarında mola verdiği görülüyor.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde ise dolar karşısında yüzde 12,44 oranında değer kaybetti. Bu düşüş Bitcoin karşısında ise yüzde 8,29 oranında gerçekleşti.

XRP 11 Ekim fiyat hareketleri

XRP genel piyasa görünümünde zaten 61 sent seviyesinden başlayan genel bir düşüş trendine sahipti. Son yaşanan genel düşüş hareketi ise XRP’nin hızlı bir düşüşe geçmesine neden oldu. Yaklaşık yüzde 14’e yakın bir düşüş görülen XRP/USD paritesinde, öğlen görülen fiyat hareketlerinde 40 sent seviyesinin önemli bir destek olarak çalıştığını görüyoruz.

Gün içerisinde gelebilecek ikinci bir satış dalgası ise XRP’nin 35 sente doğru hareket etmesine neden olabilir. Yukarı yönlü olarak ise henüz bir sinyal alınamayan XRP/USD paritesinde gün içerisinde alıcıların 40 sent seviyesine tutunma çabalarını izleyeceğiz gibi gözüküyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin