XRP 10 Eylül
XRP 10 Eylül fiyat görünümü

XRP 10 Eylül fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 10 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • XRP hafta sonu fiyat hareketlerinde dalgalı bir seyir izleyerek 0,2940 ile 0,2685 dolar bandında hareket etti.
  • XRP’nin dolar karşısında 30 sentin üzerine çıkma girişimi ise bu seviyeye ulaşmadan satıcılarla karşılaşmasından dolayı başarısız kalıyor.
  • Hafta sonu yaşanan dalgalanmanın ardından güne 0,2764 dolar seviyelerinde başlayan XRP/USD grafiğinin şu ana kadar düşüş yönlü hareketlerine şahit oluyoruz.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 0,33 değerinde düşerken Bitcoin karşısında ise yüzde 2 oranında değer kaybı yaşıyor.

XRP 10 Eylül fiyat hareketleri

XRP diğer büyük coinlere göre daha hacimli ve dalgalı hareketler göstermesine rağmen yükselişi 30 sentin altında kısıtlı kalıyor.

Piyasa sermayesinin yeni hafta ile beraber 200 milyar doların altına düşmesi de XRP fiyatının geri çekilmesine neden olurken yeni bir yükseliş hareketinin başlaması büyük ölçüde yeni fon girişlerine bağlı olacak gibi gözüküyor.

Son olarak 0,2910 dolar seviyesini gördükten sonra düşüş eğilimini sürdüren XRP, için 27 sent seviyesi oldukça kritik bir destek noktası olarak görülüyor. Dolar karşısında hafta sonu iki kez bu seviyenin denenip kırılmaması ise bu noktada önemli bir destek olduğunu gösteriyor.

Yukarı yönlü hareketlerde ise 29 senti önemli bir direnç seviyesi olarak görüyoruz. Ayrıca bu seviye öncesi 0,2860 dolar seviyesinde konumlanmış olan saatlik 100 HO’nun da 29 sent yolunda önemli bir direnç noktası olabileceğini söyleyebiliriz.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz MACD’nin kısa vadede negatif görünümünde olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında diğer önemli bir gösterge olan stokastik osilatörün sabah saatlerinde aşırı satım bölgesinden çıkış hareketini gözlemliyoruz. Bu durum XRP fiyatının yeniden 29 senti denemesi için bir işaret olabilir. Fakat diğer yandan RSI ve CCI’ın grafikte görülen negatif görünümü stokastik ile uyumsuzluk gösteriyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin