XRP 10 Ekim
XRP 10 Ekim fiyat görünümü: XRP düşmeye devam ediyor

XRP 10 Ekim fiyat görünümü: XRP düşmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 10 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Genel bir düşüş trendi içinde olan XRP 48 sentin altında düşüşünü derinleştirdi.
  • Yeni günün başlaması ile dolar karşısında yüzde 4’e yakın kayıp veren XRP 0,4625 dolar değerine kadar geriledi.
  • Önemli destek seviyesi olan 47 sent seviyesine de tutunamayan XRP’nin gün içinde bu seviyeyi direnç noktası olarak kullanarak, düşüşünü yavaşlatma çabalarını görebiliriz.

XRP son 24 saatlik zaman diliminde ise dolar karşısında yüzde 3,30 oranında düşüş yaşarken Bitcoin karşısında ise yüzde 2.20 oranında geriledi.

XRP 10 Ekim fiyat hareketleri

XRP geçtiğimiz ay yaptığı muazzam yükseliş hareketleri ile oldukça iyi kazançlar vermesine rağmen Ekim ayı başlangıcı ile bu kazancını yavaş yavaş erittiğini söyleyebiliriz.

Önemli destek seviyelerinde tüm tutunma çabalarına rağmen bir türlü istikrar yakalayamayan XRP’nin kademli düşüşler yaptığını görüyoruz. Son olarak günün ilk saatlerinde 4 saatlik XRP/USD fiyat grafiğindeki 200 hareketli ortalama seviyesine de tutunamayınca yeni bir düşüş dalgasına girdi.

Bu düşüş hafta başında önemli bir destek seviyesi olarak tespit edilen 47 sentin aşağı yönlü kırılmasına neden oldu.

Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde toparlanma çabaları ile yeniden 47 sentin üzerin çıkmayı hedefleyen XRP’nin gün sonuna kadar bu seviyenin üzerinde tutunması oldukça kritik bir hamle olacaktır.

47 sent noktasının pivot olarak kullanılabileceği 10 Ekim gününde bu seviyenin altında kalabilecek bir XRP düşüşüne devam edebilir.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD göstergesi sat sinyali verirken daha hassas veriler elde edebileceğimiz stokastik osilatör ise şu an aşırı satım bölgesinden çıkma mücadelesi veriyor. Bu seviyenin üzerine çıkabilmesi XRP’nin de bir miktar toparlanması için öncü bir sinyal olarak görülebilir.

Öte yandan 33 seviyesi ile oldukça düşük seyreden RSI, şu an bu konumda yatay seyrederek olumsuz görünümü temsil ediyor.  CCI göstergesi ise negatif bölgedeki seviyesi ile düşüş trendinin hala gücünü koruduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin