xrp

XRP 0,5 dolarlık psikolojik direnci aştı: XRP fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP varlığı nihayet 0,5 dolar sınırını aştı ve şu anda yaklaşık 0,5025 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat seviyesi uzun zamandır psikolojik bir bariyer olarak kabul ediliyor ve bu seviyenin aşılması daha fazla yükseliş faaliyetinin habercisi olabilir.

XRP fiyatı 0,5 dolar seviyesini koruyabilecek mi?

XRP fiyatında 0,5 dolar eşiği yalnızca bir sayı değil; yatırımcıların genellikle temkinli yaklaştığı psikolojik bir direnç seviyesidir. XRP bu seviyenin üzerindeki konumunu korumayı başarırsa bir sonraki önemli direnç olan 200 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) ile mücadele etmenin yolunu açabilir. 200 EMA tarihsel olarak kırılması zor bir ceviz olmuştur, ancak yeni keşfedilen ivme ile yol verebilir.

xrp

İlginç bir şekilde XRP için işlem hacmi aşağı yönlü bir seyir izliyor. Bu durum genellikle ilgi eksikliğine işaret etse de bu bağlamda satış baskısının azaldığı anlamına gelebilir. Daha az sayıda insan altcoini elden çıkarmak istiyor ve bu da varlığın potansiyeline duyulan güvenin arttığının bir işareti olarak yorumlanabilir.

Şimdi, genellikle bela anlamına gelen teknik bir gösterge olan korkunç “ölüm çaprazından” bahsedelim. XRP 200 EMA‘yı başarılı bir şekilde kırarsa bir ölüm çaprazının meydana gelme şansı önemli ölçüde azalır. Daha basit bir ifadeyle, varlık muhtemelen kısa vadeli ve uzun vadeli hareketli ortalamaları arasındaki düşüş eğiliminden uzak duracak ve böylece potansiyel bir piyasa düşüşünü önleyecektir.

Hafta sonu işlem seanslarında önemli bir satış baskısı görülmedi, bu da daha büyük yatırımcıların hâla aşağı yönlü hareket üzerine bahis oynuyor olabileceğini gösteriyor. Ancak son fiyat hareketi potansiyel olarak bu hissiyatı değiştirebilir.

İzlenmesi gereken bir sonraki kilit seviye 200 EMA’dır. XRP bunu aşabilirse yalnızca yükseliş duruşunu sağlamlaştırmakla kalmayacak aynı zamanda bir ölüm haçı olasılığını da önemli ölçüde azaltacaktır.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin