Bir analist dünkü çöküşte Ripple'ı eleştirdi, ünlü XRP yatırımcısı sert yanıt verdi
XRP fiyatı nereye gidiyor?

XRP 0,30 doların üzerine hareket ediyor… Alıcılar 30 senti destek yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, bugün 0,30 doların üzerini gördü ve 0,31 dolara yükseldi. Yazma sırasında, XRP/USD günlük bazda yüzde 4 artışla 0,3040 dolar seviyesinde el değiştiriyordu. Mevcut piyasa değeri 13,2milyar dolar olan üçüncü kripto para, kısa vadeli yükseliş eğilimi içinde hareket ediyor. Bununla birlikte, ileriki işlemler bir dizi teknik engele takılabilir.

XRP/USD teknik analizi

Teknik olarak bakıldığında, 0.30 doların üzerinde sürdürülebilir bir hareket, bir yükseliş sinyali olarak yorumlanabilir; Gerçi, yukarı yönlü işlem, Bollinger Bandının üst çizgisi ile günlük grafikte sınırlanmakta. (şu anda 0,31’de). Bu seviye gün içi seviyesine denk geliyor ve 25 Ekim’den bu yana toparlanmayı sınırlayan güçlü bir direnç oluşturuyor.

Bir kez yolun dışına çıktıktan sonra, yükselişin bir sonraki odak noktası olan psikolojik 0,32 dolar ve SMA200’e denk gelen 0,3260 dolar arasında yükseliş ivmesi kazanması olasıdır.

Dezavantaj olarak değerlendirilebilecek durum ise 0.30 doların altına bir hamle, fiyat aralığını geri çekecek ve acil bir yükseliş senaryosunu olumsuz etkileyecektir. 26 Eylül’den itibaren yükselen trend çizgisi tarafından ise 0,2960 dolarda güçlü bir destek söz konusu. XRP/USD, 25 Ekim’den bu yana bu çizginin üzerinde seyrediyor. Ani bir geri çekilme söz konusu olursa XRP fiyatının hızlıca 0,29 dolara geri çekilebileceğini görebiliriz.

XRP/USD grafiği (Günlük)

fxstreet

Tüm önemli XRP gelişmeleri için buraya tıklayabilirsiniz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin