featured

XLM, tarih tekerrür ederse yüzde 900’lük bir ralli gerçekleştirebilir! İşte, nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XLM, yılın başından bu yana kademli olarak bri artış kaydetti. Bu olumlu hareketin sonucunda Ocak ayında, 616 gündür yürürlükte olan alçalan bir direnç çizgisini kırdı. Uzun vadeli yapılardan bu tür kırılmalar genellikle önemli yukarı yönlü hareketlerle sonuçlanır.

Çizgiyi destek olarak onayladıktan sonra XLM, uzun süredir geçerliliğini koruyan 0,100 dolardaki direnç noktasını kırmayı başardı. Bu, alıcıların lehine olan bir trendde olumlu bir gelişmeye işaret ediyor. Fiyat yükselmeye devam ederse, bir sonraki direnç noktası 0,235 dolarda olacaktır.

Haftalık RSI, 50 işaretinin üzerine çıktığı için devam eden artışı destekliyor. RSI en son Kasım 2020’de 50 işaretinin üzerine çıkmıştı. Bunun hemen ardından, %900’lük bir fiyat artışı gerçekleşmişti.

XLM

Bu nedenle, benzer şekilde büyük bir fiyat artışının tekrar meydana gelmesi olasıdır.

Nisan ayı XLM fiyat tahmini:

Günlük zaman diliminin teknik analizi, haftalık analizin iyimser görünümünü destekliyor. 21 Mart’ta fiyat alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Daha sonra, 1 Nisan’da 0,114 dolar ile yılın yeni bir zirvesine ulaştı. Günlük RSI herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadığından bu artış bir süre daha devam edebilir.

Yılın başından bu yana yaşanan artış, muhtemelen beş dalgalık bir artışın parçası. Kısa vadeli alt dalga sayısı siyah olarak verilmiştir. Üçüncü dalganın birinci dalgadan daha uzun olması artışın dürtüsel olma ihtimalini desteklemektedir. Bu nedenle, zirve için bir sonraki olası hedef 0,121 dolar seviyesinde bulunuyor. Ardından bu hareket 0,150 dolar civarında sona erebilir.

0,099 dolar seviyesinin altına düşülmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Bu durumda altcoin’in fiyatı 0,070 dolara doğru bir düşüş yaşayabilir.

Sonuç olarak, Nisan ayı için en olası XLM fiyat tahmini 0,150 dolara doğru bir artıştır. Ancak 0,099 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda altcoin’in yükseliş görünümü geçersiz kılınacaktır. Olumsuz senaryoda fiyat 0,070 dolara kadar gerileyebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin